Mansur Yavaş CHP'ye üye oldu mu? Kılıçdaroğlu açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Ankara adayı Mansur Yavaş CHP'ye üye oldu"

Mansur Yavaş CHP'ye üye oldu mu? Kılıçdaroğlu açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş ve İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu hakkında konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu televizyonların Ankara temsilcileri ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları:

Seçim sürecinde çok fazla miting yapmayacağız.

MANSUR YAVAŞ CHP'YE ÜYE OLDU

Şu an itibariyle Mansur Yavaş CHP üyesi. Ama bu dün olmadı, çok daha önce oldu. Rozet tartışmalarını doğru bulmuyorum. Benim belediye başkan adaylarından iki isteğim var. Birincisi her kuruş harcamanın hesabını vereceksiniz, ikincisi seçildiğiniz andan itibaren tüm belde halkını kucaklayacaksınız. Bir belediye başkanı kenti temsil eder, o kentin logosunu taşır.

EKREM İMAMOĞLU İÇİN ÖZEL BİR TANITIM YAPILACAK

İstanbul için Ekrem İmamoğlu ve Ankara için Mansur Yavaş isimleri başından beri kafamdaydı. Bana sürpriz olmadı, ben zaten o isimleri aklımda tutuyordum. Kimseyle paylaşmadım. İcraatlarını görmek istedim, ondan sonra dillendirdim.

İstanbul adayı için özel bir tanıtım yapılacak, önümüzdeki hafta tanıtım programı yapılacak 26 – 27 Aralık gibi bu olabilir. Aynı organizasyonlar Ankara, İzmir, Antalya, Adana için de olabilir.

İZMİR ADAYI

Yapılacak ilk Parti Meclisi’nde İzmir, Mersin ve Bursa gibi adaylar açıklanacak. PM tarihi Aralık sonu ve Ocak ayının ilk haftası olabilir. İzmir’i daha detaylı konuşmadık. Bir ön eleme yaptık, anket çalışması yapacağız Mersin’de.

MUHARREM İNCE’NİN SÖZLERİ

Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’ye yanıt vermeyeceğini ifade etti. “Başarısız olmayacağız” dedi.

Etiketler
Ankara Kemal Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş