Oruç Oymak: Ben değil, biz diyenler yönetecek

Küçükçekmece Belediye Başkan aday adayı Oruç Oymak, çalışmalarına devam ediyor.

Oruç Oymak: Ben değil, biz diyenler yönetecek

“Biz Küçükçekmeceyiz!” sloganıyla Cumhuriyet Halk Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adaylığına Aday olan Oruç Oymak çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Yapmış olduğu saha çalışmaların da sık sık esnaflarla bir araya gelen, Pazar ziyaretleri gerçekleştiren, sivil toplum kuruluşları ile ilçede bulunan yöre derneklerini ziyaret etmeye devam eden ve ziyaretlerinde vatandaşlarının yoğun ilgisiyle, samimiyetle karşılaşmasından son derece mutlu olduğunu ifade eden Oruç Oymak ziyaretlerini şu sözlerle değerlendirdi:

KÜÇÜKÇEKMECE’Yİ BEN DİYENLER DEĞİL, BİZ DİYENLER YÖNETECEK

Bizler Türkiye’nin dört bir yanından Küçükçekmece’ye gelen, bu kentin havasından, suyundan, aşından nasiplenen her birimiz, bu kent için bir değeriz. Biz vatandaşını bir yük olarak gören zihniyeti reddederek ve kimliğine, siyasi görüşüne, memleketine, giyim kuşamına bakmaksızın onu en büyük değer olarak görerek, insanımızı, ilçemizi her gün biraz daha kıymetlendirecek projelerle bu kenti büyütmeye adayız. Bu kenti bencil olanlar, ben olanlar değil, bizler yönetecek, birlikte olanlar yönetecek, birlikten kuvvet doğar diyenler yönetecek.

Oruç Oymak: Ben değil, biz diyenler yönetecek - Resim : 1Oruç Oymak

HEMŞERİLERİME SÖZ VERİYORUM

Alemet-i farikasını kendinde zanneden düşüncelere kapılmadan, halkının gözünde büyüdükçe mütevazileşen, yalnızca halkının önünde eğilmeyi kendisine şiar edinmiş ve kentinde bir başarı öyküsü yaratmaya kendisini adamış bir aday adayı olarak hemşerilerimize şu sözü veriyorum.

Bu kentte yaşayanların onayı olmayan, içine sinmeyen, kendisinden bir parça bulamadığı hiçbir projenin altına ne imza atacağız, ne de bu projelerin uygulanmasına müsaade edeceğiz. Seçilecek olan Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte Küçükçekmece’yi, İstanbul’un en nadide ilçesi yapacağız. Genel Merkezimiz, İl başkanlığımız, İlçe başkanlığımız ve örgütümüz buna hazır. Bende projelerimle buna hazırım.

Etiketler
Küçükçekmece