İYİ Parti'li Eryılmaz: 'CHP ile birlikte Manisa ve 17 ilçeyi kazanacağız'

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz "CHP ile ortak adaylarımızla Büyükşehri ve 17 ilçeyi kazanacağız" dedi.

İYİ Parti'li Eryılmaz: 'CHP ile birlikte Manisa ve 17 ilçeyi kazanacağız'


İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz Belediye Başkan adaylığı başvurusunun 22 Aralık'a kadar devam ettiğini açıkladı.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada;

"Manisa’da ilçe belediye başkanlığı adaylığı başvurularımız 22 Aralık tarihine kadar devam ediyor.İlçelerde işbirliği konusunda Yunusemre ve Şehzadeleri konuştuk.Diğer ilçeler ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Önceliğimiz tüm ilçelerde ortak adaylarımızın seçimi kazanmasıdır" dedi. -

CHP ile ortak aday vurgusu

Eryılmaz'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada CHP ile ortak aday vurgusu öne çıktı. Eryılmaz sadece İYİ Parti olarak değil CHP ile ortak adaylarla birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesini ve 17 İlçeyi kazanacağız açıklaması dikkat çekti.

CHP Manisa'da İYİ Parti'yi destekliyor

Geçtiğimiz günlerde hem İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in hem de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iki partinin yerel seçimlerdeki ittifakının Türkiye için hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğini ve Manisa'da İYİ Parti adayının destekleneceği açıklanmıştı.

Adayımız rozetini çıkaracak

CHP ile ittifak anlaşmasından sonra açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz "Manisa'da tüm kesimi kucaklayacak bir adayla Manisalıların karşısına çıkacağız adayımızı açıkladıktan sonra adayımız rozetini çıkarıp Manisalılar için çalışma yapacak" dedi.

Etiketler
Manisa İYİ Parti Ortak aday