Ümraniye'de CHP seçim startını verdi

Ümraniye CHP ilçe başkanlığı ve belediye başkan aday adayları birlikte seçim startını verdi.

Ümraniye'de CHP seçim startını verdi

Ümraniye CHP ilçe başkanlığı ve belediye başkan aday adayları birlikte seçim startını verdi.

Ümraniye CHP ilçe başkanlığının organize ettiği, belediye başkan aday adayları ve meclis üyeleri ile birlikte verdikleri kahvaltılı toplantı adeta gövde gösterisine dönüştü.

Yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajı veren partililer birlikte esnaf ziyareti yaptı.

Programa, İstanbul Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yusuf Erciyas’ın yanı sıra Belediye Başkan Aday adayları Sacit Eyüboğlu, Aysun Şengül H. Avni Yardımcı ve Cafer Aktürk katıldı.

Ümraniye'de CHP seçim startını verdi - Resim : 1

Ümraniye CHP ilçe Başkanı İbrahim Can Kıran’ın açılış konuşmasıyla başlayan kahvaltı programı diğer başkan aday adaylarının gündeme dair yaptıkları konuşmalarla program devam etti.

Başkan aday adaylarının konuşmaları partililer tarafından sıkça alkışlandı. CHP Ümraniye İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran yaptığı açılış konuşmasında “Çalışacağız ve kazanacağız.

Ümraniye'de CHP seçim startını verdi - Resim : 2

Çünkü birlikteyiz yan yanayız” dedi. Daha sonra sırasıyla belediye başkan aday adayları yaptıkları selamlama konuşmasında karşılıklı jest konuşmalarıyla birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirildi.

CHP Ümraniye’den gövde gösterisi

CHP’nin bugün verdiği kahvaltı ile başkan aday adayları sahaya indi, esnafların arasına giren adaylar seçim çalışmalarına hız verdi.

Örgütten Sorumlu İl Başkan yardımcısı Yusuf Erciyas yaptığı etkili konuşmasında “Değerli partili arkadaşlarım ve basınımızın güzide temsilcileri öncelikle konuşmama başlamadan önce sizleri saygı ve sevgilerimle selamlıyorum, hoş geldiniz. Biz belediyeleri sarayın elinden alarak halkımıza teslim edeceğiz. Hiç kimse endişe duymasın Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin çimento taşıdır. Nerede bir mağdur varsa nerede yoksulluk varsa kim nerede haksızlığıa uğramışsa bizlerin ve Cumhuriyet Halk Partisinin desteklerini her zaman göreceklerdir” dedi.

Ümraniye'de CHP seçim startını verdi - Resim : 3

İl Başkan Yardımcısı Yusuf Erciyas “Artık bu zulme dur diyeceğiz vatandaşımız perişan. Ülke ekonomik krizle boğuşurken birileri saltanat sürüyor. Tam bu aşamada bizler saltanat sürenlere dur diyeceğiz. Yeter artık düşün şu milletin yakasından! Bir baba evladına pantolon almadığı için intihar ediyorsa, iş kazalarında insanlarımız ölüyorsa, daha dün Ankara’da tren kazasında 9 yurttaşımız hayatını kaybediyorsa sorumlu bakan; ne olacak sinyalizasyon olmasa da olur diyorsa vah halimize” dedi. Erciyas sözlerini “Burada aslında aday adayları yok. Sadece adaylarımız var kimse endişelenmesin partimizde kavga yok. Tam tersine birlik ve beraberlik var. Son olarak diyorum ki İstanbul ve Türkiye’de tüm belediyeleri saraydan alarak esas sahibi olan halkımıza teslim edeceğiz” diyerek tamamladı.

Etiketler
Seçim Ümraniye