Aziz Kocaoğlu: Boynumun borcudur

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yerel seçim mesajı verdi, “Ben yokum ama İzmir’de seçimi kazanmak benim boynumun borcudur” dedi.

Aziz Kocaoğlu: Boynumun borcudur

Menemen Emiralem’de hizmet verecek yağmur suyu ve atık su şebekesi alt yapı çalışmalarının başlaması sebebiyle düzenlenen törene katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, daha önce kullandığı ‘İzmir için kendimi yakarım’ cümlesine açıklık getirdi. “Bu tekrar belediye başkanı olmak itediğim anlamına geliyor” diye Başkan Kocaoğlu şöyle konuştu:

‘Partim için yakarım’

“Bu, bana bu ulvi görevleri veren bu kent için her türlü fedakarlığı yaparım anlamına geliyor. Ben yokum ama seçimi kazanacağım. İzmir’de seçimi kazanmak benim boynumun borcu. Aday olmak, belediye başkanı olmak için değil, CHP iktidarını sürdürmek için kendimi yakarım. Her türlü fedakarlıkta bulunurum. 1 Ekim’den sonra sürekli sizlerle buluşuyorum. 31 Mart akşamı İzmir’de hepimizin yüzü gülecek. Bu bir bayrak yarışıdır. Siyaset bir bayrak yarışıdır. Bayrağı bizden de ileriye taşıyacak, daha hızlı koşacak arkadaşlara teslim etmemiz ve onların yanında durmamız gerekir.”

Başkan Kocaoğlu 5 gündür devam eden İZBAN grevine de değindi, “Grev haktır, kimsenin itirazı yok ama, 2018’de memleket sınırları içinde yüzde 22 oranında devlette, özel sektörde, kit ve belediyelerde verilmiş bir zam var mı yok mu? Bana gelip göstersinler, sendikanın önünde şapka çıkartırım. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. El birliğiyle çalışmak durumundayız. Yerel seçim arifesinde hükümet ayağını ve belediye ayağını sıkıştırmaya kimsenin hakkı yok” ifadelerini kullandı.

Menemen Belediye Başkanı Şahin ise, “Kocaoğlu deyince akla üretmek, köylüye, milletine hizmet etmek geliyor. Vatandaş ürününü 1 yerine 2 liraya satıyor. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler
İzmir Aziz Kocaoğlu Seçim Yerel Seçim