Kamil Söker: Konyaaltı'nı marka yapacağım

Yeniulus Medya Grubu'nun yöneticisi Kamil Söker, Antalya Konyaaltı Belediyesi için CHP'den aday adayı olduğunu duyurdu.

Kamil Söker: Konyaaltı'nı marka yapacağım

Yeniulus Medya Grubu'nun yöneticisi Kamil Söker, Antalya Konyaaltı Belediyesi için CHP'den aday adayı olduğunu duyurdu.

Söker, yeniulustv.net internet sitesinde yazdığı makalesinde aday adaylığını ve gerekçelerini açıkladı. "Herkesten fazla hakediyorum o yüzden adayım" diyen Söker'in yazısı şöyle;

Degerli yoldaşlarım yıllardır yeniulus medya gurubunun (yeniulusdergisi. yeniulusgazetesi.yeniulustv.net.) yöneticiligini yapıyorum. Bu medya gurubununun yayın Çizgisini yıllardır takip ettiğiniz üzere hep mazlumdan yana,emekten , alınterinden,üretenden,emekçiden,ezilenden yana hak hukuk adelet dedik .Cumhuriyetin degerlerini savunmak, Atatürk'devrimlerini savunmak olmazsa olmazımız idi.

Yıllardır AKP zihniyetinin baskılarına karşı egilmedik dik durduk .Yeniulus Gazetemizin yayın hakları elimizden alındı gazetemiz kapatıldı yine hep dik durduk ve sonunda hukiki yollarla davamızda haklı çıktık tüm davaları kazandık...9 yıla yakın dır Medya sektöründeyim maruz kaldıgımız baskıları bir ben bilirim.Uğradığımız maddi kayıplarıda .

AKP ile Türküye'de medya kıskaca alınmış ,gazeteciler gözaltına alınmış adeta muhalif sen yaşama şansın yok ,reklam veren firmalar incelemelere tabi tutulmuş .Bu yayın organlarına reklam vermek suç olmuş. işte yıllarca bu baskıları gögüsleyerek bu yayın organlarını ayakta tutmaya çalıştım.

Haftalık yayın yapan yeniulus gazetesinin hemen hemen her sayısında CHP nin Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile o haftaki gündeme dair görüşlerini alarak baskıya girdik.

Gazeteyi ilk çıkardığımızda yani bayilere göndermeden önce CHP nin Türkiye genelinde bulunan tüm ilçe ,Belde ve il örgütlerine ,640 civarında sivil toplum kuruluşuna ayrıca 64 ilde kuryeler vasıtası ile illerdeki esnaflara ücretsiz dağıtılması için kargo dahil tüm giderlerini ben karşıladım . Ayrıca aylık olarak çıkardıgımız yeni ulus derğisinide her ay bu adreslere gönderdim .Bunu yaparken tek düşüncem vardı AKP nin karanlık zihniyeti çocuklarımızın geleceğini teslim almamalıydı ve bir ses olmak istedim anadoluya .Bir Türkiye sevdalısı olan sayın Kemal Kılıçdaroğlunun ve CHP politikalarının, söylemlerinin kitlelere ulaşması gerekiyordu bunu yapmak içinde bir yürek gerekliydi, bir deli gerekliydi işte o deli bendim .Türkiyede gitmedigim il ,ilçe ,belde kalmadı her yerine gittim defalarca .

Sonrasında İstanbul ,Ankara, Antalya ofislerimizi oluşturarak Türkiye ve Avrupada yaysat satış noktalarında bayilere indik ve siz yoldaşlarımızla buluştuk .Sahip çıktınız bize kısa sürede çok önemli trajlara çıkardınız bizi .

Bizde sizden aldığımız güçle 1.yılın sonunda günlük yayına geçmek istedik fakat AKP ve onların yalakaları bizim bu çıkışımızı fark edince günlük yayına geçmemizin önünü keserek gazetemizin yayın hayatını durdurdular.

Hiç kormadan hukuk mucadelemizi başlattık ve 2018 de tüm davaları kazandık .

Kamil Söker: Konyaaltı'nı marka yapacağım - Resim : 1

Bu yıllar içersinde CHP nin tüm kurultaylarında kurultay salonunda bulunan tüm koltuklara Gazete ve Dergi bırakarak sayın Kemal Kılıçdaroğlunun söylemlerinin ve dolayısıyla CHP politikalarının delege ve konuklar tarafından anlaşılır kılınmasını sagladık.

İnternet ortamında www.yeniulustv.net haber sitemizle ezilenlerin ,mağdurların sesi olduk .olmaya da devam edeceğiz

AKP baskıcı politikaları karşısında dik duruş sergileyen meydanlara inen siz degerli yoldaşlarım ve sivil toplum kuruluşları ile hep meydanlarda oldum .Gezi olaylarında Antalya ,İzmir ve istanbulda siz degerli yoldaşlarım ile kol kola ,omuz ,omuza oldum.

Özellikle Antalya Cumhuriyet meydanında Antalyalı yoldaşlarımı hiç yanlız bırakmadım .Gezi çadırlarının ve direnişçilerinin imkanlarım doğrultusunda yemek.su vs gibi ihtiyaçlarını karşıladım ve onların provakasyona alet olmamaları ve haklı davamızda haksız duruma düşmememiz için yoğun çaba sarf ettim .

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yola çıktım hep yanında oldum .Hayatımda hiç yola çıktığım insanı satmadım .Çünkü sayın Kemal Kılıçdaroğlunun dürüstlüğüne,bilgi, birikimine ,Devlet adamlığına ,inandım. Onun için dim dik durdum yanında ,durmayada devam edeceğim .

Türkiyenin sayın Kemal Kılıçdaroğlunun Başkanlığında CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu düşünüyorum hem de tüm içtenliğimle .

Uzun yıllar hiç bir siyasi makam istegim olmadı ama şimdi ülkemizin karşı karşıya kaldığı durumun farkındalığı, bilinci ile CHP çatısı altında yerelde başlayarak aktif siyasete girmek ve Konyaaltı Belediye Başkanlıgına

A.Adayı olmaya karar verdim CHP için Türkiyenin dört bir yanında mucadele verdim bu verdiğim mucadele eger Genel Merkezimiz, örgütlerimiz ve Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından degerlendirilir ve takdir edilirde şahsıma görev verilirse KONYAALTINI Dunya çapında marka bir kent yapmaya söz veriyorum .Sosyal demokrat bir Belediyeciligi örnek gösterilecek Konyaaltı gerçegini yaratmak istiyorum .

EMEK EN YÜCE DEGERDİR DİYOR SAYGILARIMI SUNUYORUM

Etiketler
Konya Antalya Konyaaltı