Aslı Çam Kılık: Foça için görev alma zamanı

CHP'den Foça Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Aslı Çam Kılık projelerini açıkladı.

Aslı Çam Kılık: Foça için görev alma zamanı

CHP'den Foça Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Aslı Çam Kılık projelerini açıkladı.

Foça’dan Belediye Başkan Aday Adayı olan Aslı Çam Kılık "CHP’nin tabanından gelen ve Belediyeciliği çok iyi bilen bir genç olarak yola çıkarken şirin ilçemiz Foça’mıza neler katacağımı iyi biliyorum bunun için çalışmalarım ve projelerim hazır" dedi.

Kılık daha sonra açıklama yaptı. Kılık'ın açıklaması şöyle;

1999 yılında CHP Gençlik Kollarında başladığım siyasi hayatımda, onurla 4 dönem ilçe yöneticiliği, il yöneticiliği, belediye meclis üyeliği görevlerini yürüttüm.

Ardından sevdam Foça’da İ.B.B Foça Yerel Hizmetler Müdürü görev yaptım.

Bugün gelinen süreçte çok sevdiğim Foça’ma hizmet etme kararlılığındayım.

Bizleri birbirimizden ayrıştıranlara inat, her daim dayanışmacı siyaset anlayışımla, kadınlarımızla, gençlerimizle, işçilerimizle, emeklilerimizle, esnaflarımızla, memurlarımızla, dar gelirli vatandaşlarımızla, çiftçilerimizle, işsizlerimizle, emekçilerimizle, engelli bireylerimizle, kısacası Foça’mızın tüm renkleriyle halkın ittifakını oluşturacak, bir yönetim anlayışını Foça’da egemen kılmak istiyorum.

İşte bu inanç ve kararlılıkla asıl önemlisi biz kadınlara eşit yurttaş olmanın yolunu açan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ‘e sonsuz saygı ve şükranla CHP Foça Belediye Başkan Aday Adayı olarak karşınızdayım.

Tüm zorluklara rağmen bu ülkenin aydın, çağdaş, yurtsever bir kadını olarak sizlere elimi uzatıyorum ve diyorum ki;

Foça ilçemiz tarih boyunca çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmasının etkisiyle binlerce yıllık tarihi ve kültürel geçmişiyle turizmde, eğitimde ve ticaret alanında hak ettiği değeri kazanması için kentimizin özünde var olan tüm zenginlikleri ortaya çıkarmak öncelikli ve olmazsa olmazımızdır.

Biz varız…

Kadınların sosyal yaşama katılımın önündeki engelleri aşmak için Kadın Dayanışma Merkezlerini kent geneline yayacağız. Ayrıca geleceğimizin teminatı çocuklarımızın da yaratıcılıklarını ön plana çıkarmak için kentimize çocuk bilim evi kazandıracağız gibi onların gelişimine katkı sunmak için Avrupa standartlarında oyun, eğlence adası, su parkı, hayvanat bahçesi gibi mekanları kente kazandıracağız.

Kent belleği korunarak, modern bir spor alanları kazandırılarak spor kültürünün güçlendirilmesi sağlanacak ayrıca Foça’mızın sporun tüm branşlarında profesyonel liglerde yer alması için teşvik projeleri hayata geçirilecektir.

Foça’mızın dünya turizmin de güçlü bir marka değerine sahip olması için altyapı ve tanıtım seferberliği başlatacağız.

Kültürel ve sanatsal faaliyetlerde Foça kimliğini ön plana çıkarak Foça kimliğini tüm dünyaya tanıtacağız.

Eğitime, koşulsuz ve tam destek vereceğiz. Açacağımız kurslarda, okullara vereceğimiz desteklerde hep çağdaşlığın çıtasını yükseltmek öncelikli ve ilk hedefimiz olacak.

Yerli üretimi teşvik edeceğiz. Foça’mızı tüm dünyada tanınan üretken bir kent yapacağız. .

Kent sınırlarımızda yer alan park ve yeşil alanları çoğaltacağız. Kentimiz sınırlarında yer alan atıl durumdaki alanlarda kentimize yakışır bir biçimde zeytin ağırlıklı ağaçlandırmalar yapacağız.

Vatandaş odaklı çalışmalardan ödün verilmeyecek, hizmetlerin zamanında ve eksiksiz uygulanmasının denetimi için halk meclislerini güçlendireceğiz.

Tüm bunların ışığında tarihin, kültürün, doğal güzelliklerin ve barışın kenti Foca'mız da aydınlık değerlere inana vizyonumuzla, hedefimiz;

İnsan odaklı, daha yaşanılır, daha güvenli, daha saygın, daha üretken, daha eğitimli, daha mutlu bir Foca'yı, geçmişle bugününü kucaklaştırıp hep birlikte geleceğe hazırlamak olacaktır…