Erdoğan: Bahçeli ile bu hafta görüşeceğiz

AKP'li cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhur İttifakı'na ilişkin açıklamada bulunan Erdoğan, yerel seçimlerde de ittifakta bulunduğu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bu hafta içinde görüşeceklerini açıkladı.

MHP ile kurdukları Cumhur İttifakı'nı kıskanan bazı oluşumların olduğunu ifade eden Erdoğan, "Cumhur İttifakı'nı bozdurmamak noktasında kararlıyız, bu hafta içinde Bahçeli'yle bir araya gelebiliriz" diye konuştu.

"Hakan Fidan ABD Kongresi'nde sunum yaptı" iddiası hakkında da açıklama yapan Erdoğan, "Haberdar değilim, böyle bir gelişme olmuş olabilir" diye konuştu.

Milli Savunma Bakanlığı'nda yapılan toplantıda askerlik süresine ilişkin gündeme gelen 'kısalacağı' iddialarının da sorulduğu Erdoğan, "Bana kesin neticeyi vermedikten sonra bir değerlendirme yapmam doğru olmaz. Bu işin sorumlusu Milli Savunma Bakanımız. Onlar çalışmayı yapacaklar. Bize sunumlarını yaptıktan sonra uygundur, uygun değildir bunu söyleyeceğiz" sözlerini kaydetti.

Etiketler
Recep Tayyip Erdoğan