Kamil Söker, 500 araçlık konvoy ile sahaya inecek

CHP Antalya Konyaaltı belediye başkan aday adayı Kamil Söker, bugün 500 araçlık konvoy ile seçim çalışmalarına başlıyor.

Kamil Söker, 500 araçlık konvoy ile sahaya inecek

CHP Antalya Konyaaltı belediye başkan aday adayı Kamil Söker, seçim çalışmaları için başlangıcı 500 konvoy ile bugün veriyor.

Söker'in seçim konvoyu, 1 Aralık cumartesi günü Antalya Havaalanı tali yolda saat 13.00 başlayacak. Büyük konvoy, Muratpaşa ve Kepezilçesineden sonra,CHP Konyaaltı ilçe binasında son bulacak.

CHP Konyaaltı Belediye Başkan aday adayı Kamil söker, Saat 15.00'da ise, CHP Konyaaltı ilçe binası önünde partililere ve vatandaşlara seslenecek. Söker'in seçim konuşmasına büyük katılımın olması bekleniyor.

İLÇE BİNASINI ZİYARET ETTİ...

Yeni Ulus TV'de yer alan habere göre, CHP Konyaaltı Belediye Başkan aday adayı Kamil söker 1 Kasım cumartesi günü yapacağı seçim çalışması nedeni ile, bugün CHP Konyaaltı ilçe binasını ziyaret ederek, ilçe yönetçileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Birlik ve beraberlik içerisinde geçen toplantıda bir konuşma yapan Kamil Söker, hedeflerinin Antalya da 19 ilçe ve büyükşehir olduğunu belirtti. Söker, “ Antalya'yı AKP'den mutlaka alacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın “ dedi.

ÖRGÜTÜN DESTEKLEYECEĞİ ADAY OLMALI

CHP Antalya il ve ilçe örgütünün her zaman yanında olduklarını belirten Kamil Söker “Antalya'da adayların mutlaka Örgütün destekleyeceği aday olmalı, ben siyasi hayatımda her zaman örğütümle ile birlikte oldum, birlikte olmaya da devam edeceğim.“ dedi.

CHP Konyaaltı Belediye Başkan aday adayı Kamil Söker konuşmasını şöyle sürdürdü

KADINLARIMIZA GENÇLERİMİZE ÖNEM VERECEĞİZ

Konyaaltı'nda tüm kadınlarımızı ülke ekonomisine katkı koymaları için iş hayatını içerisine girmelerini sağlamak istiyorum ve kadınlarımızın önündeki engelleri kaldıracağız. Çocuk kreşleri açacağız, özel servislerle evlerinden çocuklarımızı alacağız .Akşamları da özel servislerle çocuklarımızı evlerine anne ve babalarına teslim edeceğiz. Hiç bir çocuk annesinin iş hayatına girmesine, çalışmasına engel teşkil etmeyecek .

Antalya Emniyet Müdürlüğü ve tüm birimleri Konyaaltı sınırları içerisinde. Onlar içinde Emniyet Müdürlüğümüze yakın bir alanda onlarında çocukları için de ayrıca bir kreş açacağız.

Konyaaltı'nda 3 ayrı mahallede 3 ayrı kompleks AVM tarzı fakat, rantiyeye değil halka hizmet vermek için içerisinde tiyatro ve sinema salonları olan, spor salonları ,düğün salonu ve cafeleri olan belediye marketlerinin olduğu, 3 tesis kuracağız. Buranın tüm geliri belediyemizin kasasına girecek her tesiste en az 500 kişiye iş imkanı sunacağız.

KONYAALTI SAHİLİNİ BÜYÜKŞEHİR'DEN ALACAĞIM

Konyaaltı sahilini geri istiyoruz ve alacağım onun için Büyük şehir'ide kazanmalıyız diyorum Konyaaltı sahili öyle yada böyle Konyaaltılılarındır.... öylede kalacaktır. Yazın ortasında Konyaaltı sakinleri ve ilçemize kalen turistler kış mevsimini'de yaşayacak. Kayak kayacak, kartopu oynayacak .Kapalı ama çok büyük bir alan içerisine inşa edeceğimiz tesisimizin enerji ihtiyacını güneş enerjisi sistemiyle elde ederek tüm soğutma sistemlerini kendi ürettiğimiz enerji ile karşılamış olacağız.

Tesisimizin içersin de günlük hayat akışımıza cevap veren tüm işletmeler olacak. Vatandaşlarımız sabah girip, akşam çıkabilecek... bir gün boyunca yaz sıcağın da kış mevsimini yaşayacak ve bu tesislerimizin tüm geliri Belediyemizin kasasına girecek bu tesisimizde en az 500 kişi iş istihdamı hedefliyoruz.

EĞİTİME ÖNEM VERECEĞİM

Akdeniz Üniversitesi Konyaaltı sınırlarımız içersin de. Belediye olarak yurtlar yapacağız. Çağdaş yurtlar yapacağız. Yıl içerisinde en az 500 kişilik yurt bitmiş olacak. Bu yurt olayında hedefim en az 3000 kişilik kapasiteli yurt yapmak. Zaman la bu hedefime ulaşacağım.

Konyaaltı'nda yaşayan tüm öğrencilerin ulaşım giderleri bedava olacak. Belediye yada bir formülünü bulacağım. Öğrenciler ücretsiz seyahat edecek. Kenar mahallelere servis koyduracağım.

İNSANA YATIRIM YAPACAĞIM

Üniversiteyi kazanan her Konyaaltı'lı gencimizin eğitim giderlerini biz karşılayacağız, burs vereceğiz. Kanunlarla beni durduramazlar bir formülünü bulup yada kaynak yaratarak öğrencilerimizin eğitim giderlerini karşılayacağım .

AŞ EVİ VE YAŞLI BAKIM EVİ ÖNEMLİ..

Aş evimiz olacak kazanlar sürekli kaynayacak Konyaaltı'nda kimse yoksulluğa yenilmeyecek Açlığı hissetmeyecek.Sabah 8akşam 8 arasında aş evimizde kazanlarımız hep kaynayacak. İhtiyacı olan ailelerimiz gidip orada yiyecek yada kabına koyup evine götürecek. Hatta telefon edildiğinde evlerine kadar götüreceğiz. Karnı aç hiç kimse yatağa girmeyecek.Bu aş evlerinden en az 100 kişiyi istihdam sağlamış olacağız.Yaşlı bakım evlerimiz olacak eğer istenirse kendi evlerinde,de bakım hizmetlerini verebiliriz. Evlere sağlık hizmeti götüreceğiz, yaşlılarımızın bakımını ve çocuklarımızı aşılarını biz üstleneceğiz.

DERSANELER KURACAĞIZ

Bu vesileyle atanamayan öğretmenlerimize iş imkan sunmuş olacağız. Bu üniversiteye hazırlık okullarında ağırlıklı olarak atanamayan Öğretmenlere kapımızı açacağız .Çocuklarımız tüm eğitim giderlerini ailelerimizin üstünden almayı hedefliyoruz. Konyaaltı'nda gülümseyen bir toplum, mutlu bir kent yaratmak istiyorum.

Belediye harıl harıl çalışacak. Konyaltı'nı şantiyeler yumağına çevireceğim herkes çalışacak.Yan gelip yatma dönemi kapanacak Bankamatik çalışanı olmayacak. Ter akıtıp evine hak ettiği parayı götüren belediye çalışanı olacak ..

İLK BEŞ AY İÇERSİNDE 3000 KİŞİYE İŞ İSTİHDAMI SAĞLAYACAĞIM

Belediye bünyesinde yada ek kollarda 3000 kişiye iş imkanı yaratacağım. Bunuda ilk beş ay içersinde yapacağım. Üreten Belediye olacağız...çalışan Belediye olacağız .

Konyaaltı ilçemiz ayrı zamanda bir tarım ve hayvancılığın olduğu bir ilçemiz buradan tüm çiftçilerimize müjdem olsun tüm zirai ilaçlarını belediye olarak biz karşılayacağız. Ayrıca tüm seralarımızın ve tarlalarımızı, bahçelerimizin bakım işleri için Ziraat Muhendistlerimiz kontrolünde ücretsiz vereceğiz tüm hizmetleri.

ŞEFFAF BELEDİYE HESAP VEREBİLEN BELEDİYE OLACAĞIZ..

Her yıl sonu tüm mali hesaplarımızı kamuoyuna bildireceğiz. Ayrıca, belediyemizin önüne asacağız. Konyaaltı halkına hesabımızı acık ve net bir şekilde vereceğiz .

Emekli kıraahathane kuracağım toplumsal dayanışma anlamında bu kahvelere ihtiyacımız var. Komşuluk ilişkileri açısından da bu kahvelerimize ihtiyacımız var. İçersin de kütüphanesinin de olduğu, çayı, kahvesi ve pastasının olduğu ailelerinde gidebileceği kahve haneler yapacağız .

Sanat evlerimiz olacak, herkes yetenekleri doğrultusunda atölyelerimizde üretimler yapacak. El sanatları, heykeltraş sanatı, mobilya sanatı üzerine özel hocalarla çok özel çalışmalar yapacağız. Ve çok ciddi paraları belediyemiz kasasına kazandırmış olacağız .

KONYALTI KART ÇIKARACAĞIZ YOKSULLUĞU YENECEĞİZ

Aylık 1000 TL. yükleyeceğimiz kartlarımız olacak bu kartlarımızı yoksul ailelerimize vereceğiz ve bu ailelerimiz bu kartı sadece alışveriş yaparken kullanacak. Sadece Konyaaltı sınırları içersin de ki esnaflarımız da alışveriş yaparken kullanabilecek. Konyaaltı esnafı da nefes alacak bu kart sayesinde.

ASĞARİ UCRETİ NET OLARAK 2500 TL YAPACAĞIZ.

Çalışacak emeğinin karşılığını alacak en az 2500 TL'ye çıkaracağız asgari üçreti net eline geçecek para olacak. Dedim ya yoksulluk Konyaaltı sınırları içerisine giremeyecek .Herkes gülecek mutlu olacak .

Komşuluk ilişkilerini güçlendireceğiz, hızla göç alan bir ilçemiz var çok değişik sosyal etkinlikler ile insanların birbirlerini tanıyacağı, tanışacağı ortamlar yaratacağız.

MİLLET KAN AĞLIYOR

CHP olarak bu seçimde söylemlerimizi ağırlıklı ekonomik konular üzerinden şekillendirmeli ve bu şekilde politikalar üretmeliyiz. 2002'de kriz var diyorduk ,zaten AKP'de bu durumu fırsata çevirerek iktidara geldi. Dolar 1300 TL.civarında idi. Oysa ki şimdi AKP kriz olmadığını söylüyor.

Tabi gerçi AKP iktidarında ülke öyle bir noktaya geldi ki hangisini konuşalım nereye baksak insanın elinde kalıyor. Ekonomi ile başlayalım o zaman. Mutfaklar yanmıyor adete patladı. Bir mutfak tüpü 12 kğ 105 TL. olmuş durumda. Bir litre süt marketlerde 5 TL. Soğan 5 TL.Domates 6 TL. Kuru fasulye, nohut 15 TL. olmuş durumda. Et yemek, sucuk yemek lüks oldu zaten. Sucuğun kğ. fiyatı 100 TL'yi geçti. Pirzola 95 Tl. Kıyma 50 TL.olmuş. Yumurta 2 TL.olmuş. Tereyağı 45 TL. Peynir 40 TL.olmuş durumda. Mutfak kan ağlıyor... vatandaş kan ağlıyor..

AKP iktidarı üretmek yerine ithalatı tercih ettiği için haliyle doların yükselişi tüm piyasada ve ürünlerde zamların tavan yapmasını sağlıyor. Faizler 44 bandında enflasyon yüzde 35'erde seyrediyor.

ŞİRKETLER BİR BİR BATIYOR

Bankalar kredi vermiyor, şirketler konkortoto adı altında aslında iflas erteleme veriyorlar. Ama saray cephesinde manzara Türkiye uçuyor. Sanki bu adamlar bu ülkede yaşamıyor. Benzin 2002'de 1.672 idi şimdi 6.500 TL.olmuş. Mazot aynı fiyat hemen hemen.... Ne yapsın çiftçi ne yapsın vatandaş. Ekonomi çok kötüye gidiyor ben diyorum ki bu günler daha güzel günlerimiz daha kötü günler gelecekte. Onun içindir ki herkes ayağını yorganına göre uzatsın.

Benim bir başka sloganım da AKP adaylarına Konyaaltı ve Antalya sokaklarını dar edeceğim demiştim. Evet dar edeceğim çünkü, bu zamlar milletimizi bunalttı sokağa çıkacak yüz bırakmayacağız onlarda. Anlatacağız halkımıza, bunlar meydanlarda yuhalanacaklar. Bakın Sayıştay raporları yayınlandı. AKP Belediyelerinde tamamında yolsuzluk, hırsızlık diz boyu anlatacağız bunları.”

Etiketler
Yerel Seçim 2019 Adaylar Konya Antalya Seçim