Aday adayı Çağrı: “Buca için yeni bir sayfa açalım”

Buca Belediyesi Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Metin Çağrı halkla lokma ikramında buluştu.

Aday adayı Çağrı: “Buca için yeni bir sayfa açalım”

Buca Belediyesi Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Metin Çağrı, partisinin İlçe Merkezi önünde ‘Tatlı yiyip tatlı konuşalım, Buca ile kucaklaşalım’ sloganıyla partililere ve Bucalılara lokma ikramında bulundu

“Buca için yeni bir sayfa açalım”

‘Tatlı yiyip, tatlı konuşacak ve Buca ile kucaklaşacağız’ sözünden hareketle yola çıktığını söyleyen Aday Adayı Metin Çağrı, “Lokma ikramımızla hem vatandaşlarımızın ağzını tatlandırırken hem de onlarla konuşma ve sorunlarını dinleme fırsatı yakaladım. Çıktığımız bu yolda amacımız Buca’da yaşayan hemşerilerimize en iyi hizmeti vermektir. ‘Önce İnsan Önce Derman ve Önce Buca’ sloganımla çıktığım bu yolda; Buca için yeni bir ses verelim, yeni bir sayfa açalım. Güler yüzlü hizmetlerimizle, toplumcu ve katılımcı dost belediyecilik anlayışımızla, Buca’yı ortak akıl ve birlikte yönetmek için yola çıktım” dedi.

“Buca Belediyesi halkındır, sahip çıkalım”

Lokma ikramlarını Bucalılara ulaşmak adına ilçenin çeşitli lokasyonlarında yapmayı sürdüreceklerini belirten Çağrı, sözlerini şöyle sürdürdü: Tatlı yiyeceğiz, tatlı konuşacağız ve Buca ile kucaklaşacağız. Bucalı hemşerilerimizle tanışmak, onları dinlemek ve aktardıkları sorunların çözümü için bu lokma ikramlarımıza başladık. Bunun yanı sıra ilçemizdeki bütün STK ve muhtarlıklarımızı ziyaret ediyor ve sorunları dinliyorum. Buca’nın bütün sorunlara yönelik projelerimiz hazır ve Bucalıları çıktığım bu yolda sosyal belediyeciliğin gelişimine ortak olmaya ve katkı koymaya davet ediyorum. Buca Belediyesi halkındır, gelin hep birlikte sahip çıkalım.

Etiketler
Ağrı Buca Belediyesi