Bülent Öz: Kazanan Çan olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisinde alınan karar ile Çan Belediye Başkan Adaylığı resmiyet kazanan Bülent ÖZ, sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

Bülent Öz: Kazanan Çan olacak

CHP Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ yaptığı açıklamalarda şunları ifade etti:

“Bilindiği gibi Hemşehrilerimin desteğiyle 25. ve 26. Dönemde Milletvekili seçilmiştim. O süreçte her bir vatandaşımızın sorununu sorunum bilip çözümü için ekibimle birlikte çok çalışarak mücadele gösterdik.

Bugünden sonra Çan İlçemizin Belediye Başkanı Adayı olarak aynı özveriyle Vatandaşlarımız için çalışacağımızı, İnşallah ÇanBelediyeBaşkanı olduğumuzda da BÜYÜYENveÜRETEN ÇAN için daha çok çalışacağımızı ve Çanlı hemşerimizin hayat mücadelelerinde yanlarında olacağımızı bildiririm.

Ben değil biz bilinciyle kazanılacağını ispatlamış olmanın verdiği güvenle, gece gündüz demeden BenimGüzelÇANIM duygusuyla ve canla başla hep birlikte ilçemizi çok daha iyi konumlara getirebileceğimizin inancı taşıyorum.

Beni bu kutsal görevi üstlenmeye davet eden CHP Çan İlçe Başkanımız Ümran Aydın’a İlçe teşkilatımıza, partimizin üyelerine, Genel Başkanımıza, Genel Merkez Yöneticilerimize ve PM Üyelerimize ve ÇANLI Hemşehrilerime teşekkür ederim.

Her zaman bana güvenen ve inanarak destek olan herkese şükranlarımı sunarım.

İlçemizin sorunlarını biliyoruz ve oluşturacağımız Belediye Meclisimiz ile Çan’ımıza en iyi hizmeti sağlayacağımıza söz veriyoruz.

İnanıyoruz ve kendimize güveniyoruz projelerle anılan bir ilçemiz olacak, sosyal kültürel ekonomik yaşamsal tüm alanlarda ÇANIMIZ kazanacak.

Yapacağımız her çalışmadan, gerçekleştireceğimiz her projeden Çanlı hemşehrilerimizin gurur duyacağına yürekten inanıyorum.

Çıktığımız bu yol vatandaşımızla birlikte herkesin ilçemizi; birlikte daha iyiye, daha güzele götürebildiği, katılımcı kardeşlik yoludur. Hiçbir ayrım gözetmeksizin ilçemizi hep birlikte yöneteceğiz.

Çan ilçemize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda Allah utandırmasın.” Dedi.

Adaylığının resmiyet kazanmasından çok öncesinde, çalışmalarına başlayan ve gece gündüz demeden Çanlı hemşehrileriyle bir araya gelen Bülent ÖZ’ün çalışmaları hemşehrilerinden ve takipçilerinden büyük beğeni ve takdir topluyor.

Hergün Benim Güzel ÇANIM diyerek çalışmalarına başlayan ve CHP İlçe Örgütüyle birlikte İşimiz Gücümüz ÇANdiyerek çalmadık kapı bırakmayan Çan Belediye Başkan Adayı Bülent ÖZ, “ÇANIMIZ için yorulmadan çok çalışacağımız. İnşallah Belediye Başkanı olduğumuzda vatandaşlarımın emrinde olacağım. Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman HALKIMIZIN YANINDAolacağız.” Dedi.