Tüm Yerel-Sen'den Batur'a destek

Narlıdere Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Abdül Batur, ziyaretlerine devam ediyor.

Tüm Yerel-Sen'den Batur'a destek

Adaylık sürecindeki ikinci ziyaretini Tüm Yerel-Sen’e gerçekleştiren başkan Batur’a, emek cephesinden sonra, memur cephesinden de destek geldi. Başkan Batur, sendika binası önünde pankartlar ve çiçeklerle büyük bir coşku ile karşılandı.

Peşinde koşa koşa gitmeye hazırız

Tüm Yerel-Sen konak binasında gerçekleşen ziyaret e, Narlıdere Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Abdül Batur, Tüm Yerel-Sen Genel başkanı Hakan Kıran, şube başkanları ve temsilciler katıldı. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Tüm Yerel-Sen Genel başkanı Hakan Kıran, ‘Nasıl siz memur arkadaşlarımızın bugüne kadar yanında iseniz, bizde sizin yanınızdayız’ dedi. Kıran “Başkan Batur’un bizim gözümüzde yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. Şube başkanlığı yaptığım zamanlarda ve daha sonra çiçeği burnunda genel başkan olarak gerçekleştirdiğimiz ilk sözleşmemizde olsun, defaten karşılaştığımız tablo hep şöyle olmuştur. Kapılarda mali işler müdürü ile konuşulur, rakamlar tartışılır. Rakamları tam hatırlamıyorum şu an ama 1.200, 1.300. Olur, olmaz derken; ‘yetmez 1.400 verelim’ diyen bir başkanla karşı karşıyayız. Bende Narlıdere’de oturuyorum, Başkan Batur’un seçmeniyim aynı zamanda. Sevgili Abdül Batur başkanın, Büyükşehir Belediye başkan adaylığı, bizi heyecanlandırır. Mutluluk duyarız ve ismi açıklandıktan sonra da burada oturmayız, Tüm Yerel-Sen örgütü olarak peşinde koşa, koşa gitmeye hazırız.

Sevdamız İzmir

Adaylık sürecindeki ikinci ziyaretini Tüm Yerel-Sen’e gerçekleştiren başkan Batur, ziyaret sırasında Başkan Batur’a Tüm Yerel-Sen genel Başkanı Hakan Kıran tarafından fahri üye rozeti takıldı. Tüm Yerel-Sen’in fahri üyesi olmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden Başkan Batur, birlik ve dayanışma ruhunun önemine dikkat çekti. Batur “Biz büyük bir aileyiz. İşçimizle, memurumuzla, uyum içinde çalışan bir aileyiz. Aziz Başkan aday olmayacağını açıkladıktan sonra, benim için önemli bir süreç başladı. Biz tabi İZBETON’dan başlayan belediyecilik çalışmalarımız boyunca birçok iş yaptık; ama önce insan biriktirdik. Bunun faydasını da adaylık sürecine başladığımda gördüm. Yola çıktığımızda bizimle beraber meşaleyi ilk yakanlardan biri de, Tüm Yerel-Sen’dir. O yüzden başta Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Hakan Kıran olmak üzere, tüm şube başkanları ve temsilcilerine çok teşekkür ederim. Dayanışma ruhu, bu gibi zamanlarda daha da kendini belli ediyor. Bizde özellikle çalışanlarımızdan aldığımız güçle bu yola çıktık. Bu kenti barış içinde yönetmek için yola çıktık. Sosyal demokrat çizgide, Atatürk ilkelerine bağlı anlayışı devam ettireceğiz. Bu bir bayrak yarışı. Bu yarışta ismi geçen veya geçmeyen birçok arkadaşımız var. Bu hizmet bayrağını bize teslim ederlerse, bayrağı daha ileri ve yukarıya taşıyacağıma eminim ve zaten bu yüzden aday oldum. Ben bu işi severek yaparım. Her şey sevmekle başlar ve ‘Sevdamız İzmir’ diyerek yola çıktım. Kendime güveniyorum. İnsanıyla, dokusuyla, sendikaları ve diğer tüm kurumları ile bir arada barış içerisinde bu kenti yönetiriz. Bugün burada Tüm Yerel-Sen’e bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdik. Çünkü bize olan tavırlarını ve desteklerini açık olarak ifade edip, bunu paylaştılar. Bu bizim için çok önemli. Hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

Etiketler
İzmir Narlıdere Abdül Batur