Altınkaynak: 'CHP bayrağını Ataşehir'de kalıcı kılacağız'

CHP Ataşehir'de sandık görevlileri bir araya geldi.

Altınkaynak: 'CHP bayrağını Ataşehir'de kalıcı kılacağız'

Ali Bal/ İstanbulum -CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Nilgün Özdemir sorumlu olduğu mahallelerde ki geçen seçimde görev alan sandık görevlilerini verdiği kokteylde buluşturdu. Sandık görevlilerine teşekkür eden İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak; “Ataşehir Belediyesinin belediyecilik anlayışını yıpratmaya çalışanlar vardır. Bunu dün de yaptılar, yarın da yapacaklar ve önümüzdeki süreçte de yıpratmaya devam edecekler ama hiç kimse Ataşehir halkının laik, demokratik, çağdaş düşüncelerine ipotek koyamaz. Herkes bunu böyle bilsin. Biz CHP olarak halkımızdan aldığımız destekle bu bayrağı Ataşehir ’de kalıcı kılacağız” dedi.

Geçen Milletvekili seçimlerinde sandıklarda ve binalarda görev alan Yenisahra, Barbaros, Atatürk ve Küçükbakkalköy Mahallerindeki sandık görevlileri bu dört mahalleden sorumlu olan İlçe Başkan Yardımcısı Nilgün Özdemir’in verdiği kokteylde buluşarak hem sohbet imkânını buldular hem de hasret gideriler.

“BİZ BİRLİKTE OLURSAK GÜÇLÜ OLURUZ”

Novada İş Merkezi Cemal Süreya Sergi ve Etkinlik Salonu’nun fuaye alanında verilen kokteylin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkan Yardımcısı Nilgün Özdemir; “Uzun soluklu bir çalışmadan çıktık. Çok emek verdik. Önümüzde yine zorlu bir süreç var. Gücümüzü birlikte kullanırsak başarılı olacağımıza inanıyorum. Hepinizin bu çalışmalara destek vermenizi istiyoruz. Biz birlikte olursak güçlü oluruz. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇABA SARF EDEREK SANDIKLARDA YÜZÜMÜZÜN AK OLMASINI SAĞLADINIZ”

İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak sandık görevlilerine gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu: “Sizlerin katılımıyla bu akşam bu alan şenlendi. İtiraf edeyim ki pek alışkın olmadığımız bir akşam. Çaba sarf ederek sandıklarda yüzümüzün ak olmasını sağlayan örgüt emektarları çok değerli arkadaşlarımıza hem teşekkür edelim hem de onlara yeniden seçime gideceğimizi hatırlatarak lokmalarımızı, düşüncelerimizi ve heyecanlarımızı paylaşalım istedik. Katılımınızdan dolayı tekrar hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.

“ATAŞEHİR ÜZERİNDE YOĞUN BİR YIPRATMA KAMPANYASI VAR”

Altınkaynak; “Önümüzde yoğun bir çalışma süreci bizi bekliyor. Yerel yönetimler toplumsal yapımızda son derece önemlidir. Yerel yönetimler bir resmi kuruluş değil, bir komşu gibidir. Her zaman kapısını çalabileceğimiz bir yönetim biçimidir. Ataşehir halkı burada özgürlükçü bir anlayışla çalışarak CHP’yi iktidar yaptınız. Son 10 yılda belki eksikliklerimiz olabilir asla başımızı önümüze eğecek hiçbir çalışmamız olmadı. Ondan dolayıdır ki Ataşehir üzerinde yoğun bir kampanya var. Ataşehir Belediyesinin belediyecilik anlayışını yıpratmaya çalışanlar vardır. Bunu dünde yaptılar, yarında yapacaklar ve önümüzdeki süreçte de yıpratmaya devam edecekler ama hiç kimse Ataşehir halkının laik, demokratik, çağdaş düşüncelerine ipotek koyamaz. Herkes bunu böyle bilsin. Biz CHP olarak halkımızdan aldığımız destekle bu bayrağı Ataşehir ‘de kalıcı kılacağız. Hep beraber çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız…”şeklinde ifade etti.

Etiketler
Ataşehir