Alper Taşdelen ve Fethi Yaşar'dan adaylık açıklaması

CHP'de yeniden aday gösterilen Alper Taşdelen ve Fethi Yaşar'dan açıklama geldi.

Alper Taşdelen ve Fethi Yaşar'dan adaylık açıklaması

CHP'de yeniden aday gösterilen Çankaya Belediye Başkanı CHP'li Alper Taşdelen ve Yenimahalle Belediye Başkanı CHP'li Fethi Yaşar'dan açıklama geldi.

Taşdelen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Atatürk’ün ilçesinde ona yaraşır hizmetler üretmeye, durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, açıklamasında şunları ifade etti:

“Parti Meclisimizin onayı ile yeniden aday gösterilmenin onurunu yaşıyorum. Başta Genel Başkanım olmak üzere, Parti Meclisimize ve partimizin bütün üyelerine teşekkür ediyorum. Atatürk’ün ilçesinde ona yaraşır hizmetler üretmeye, hiç durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

FETHİ YAŞAR’DAN İLK AÇIKLAMA

Taşdelen gibi Yenimahalle’de yeniden aday gösterilen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da, “Bir dönem daha Yenimahalle’ye hizmete varım” dedi. Yaşar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

‘SEVDAM YENİMAHALLE’

“Yenimahallemiz için hala yapacaklarımız var. Yerel seçimlerde vatandaşlarımız yetki verirse, ilk günkü heyecanımla, bir dönem daha Yenimahalle’ye hizmete hazırım. Benim sevdam Cumhuriyettir, benim sevdam Yenimahalle’dir.”

Etiketler
Alper Taş