Küçükçekmece'de CHP adayları projelerini anlattı

İstanbul Küçükçekmece’de, CHP ilçe başkanlığı, belediye başkan aday adayları tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Küçükçekmece'de CHP adayları projelerini anlattı

CHP Küçükçekmece ilçe başkanlığı, belediye başkan aday adayları için tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıyı, SHP’li eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen’in yanı sıra, bazı CHP İstanbul Milletvekilleri ve CHP İstanbul İl Başkanı da izledi.

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısında sekizer dakikalık süre içinde 20 aday adayı kendilerini anlatma ve tanıtma fırsatı buldu.Özgeçmişleri okunan aday adayları daha
sonra sırayla konuşmaya başladı. Konuşmalarında projelerinden söz etmeyen aday adayları daha çok Küçükçekmece’ye neden aday olduklarını anlattılar. Konuşmalardan önce söz alan Nurettin Sözen kısa bir konuşma yaparak aday adaylarına başarılar diledi.

Toplantıda, CHP Kahramanmaraş eski Milletvekili, Parti Meclisi eski Üyesi ve Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Durdu Özbolat da konuştu.

Özbolat “Küçükçekmece kazanılırsa İstanbul Büyükşehir de kazanılır” dedi. Atatürk’ün ölüm yıldönümünü hatırlatarak konuşmasını sürdüren Özbolat, son zamanlarda Atatürk’e yönelik saldırıların arttığını söyleyerek, CHP döneminde bu saldırıların önüne geçileceğini savundu.

Yurt gazetesi

Etiketler
Küçükçekmece