Akşener'den resepsiyon tepkisi: Korsan gösteri!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunun 3'üncü havalimanının açılışı nedeniyle İstanbul'da yapılmasını eleştirdi.

Akşener'den resepsiyon tepkisi: Korsan gösteri!

Hükümetin resepsiyon kararını "Cumhuriyet düşmanlığı" olarak değerlendiren Akşener "Beyler, devlet korsan gösteri yapmaz, yapamaz! Ben 40 Milletvekilimle 29 Ekim saat 14.00’te başkentimiz Ankara’da, 1. Meclis’te olacağım" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 29 Ekim resepsiyonunun İstanbul'daki 3'üncü havalimanının açılışıyla birlikte yapılmasını sosyal medya hesabı Twitter'da değerlendirdi.

"29 Ekim artık 'Cumhuriyet Bayramı' değil de, 3. Havalimanının açılış töreni mi?" diye soran Akşener, "Bu nasıl bitmeyen bir Cumhuriyet düşmanlığıdır; bu ne ciddiyetsizliktir! Otogarı da yenileyin de, 23 Nisan'ı da orada kutlarsınız" dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunun İstanbul'da yapılmasını "korsan gösteri" olarak değerlendiren Akşener "Beyler, devlet korsan gösteri yapmaz, yapamaz! Ben 40 Milletvekilimle 29 Ekim saat 14.00’te başkentimiz Ankara’da, 1. Meclis’te olacağım" diye yazdı.

Akşener'den resepsiyon tepkisi: Korsan gösteri! - Resim : 1

Akşener'den resepsiyon tepkisi: Korsan gösteri! - Resim : 2

Etiketler
Meral Akşener İYİ Parti