Uyar: Buca'ya kadın eli değmeli

Aysun Önal Uyar, Buca Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Uyar: Buca'ya kadın eli değmeli

Başvuru dosyasını çok sayıda partili arkadaşıyla CHP Buca İlçe Başkanlığına teslim eden Aysun Önal Uyar, daha sonra “Buca’ya Kadın Eli Değmeli, Buca Yenilenmeli” sloganlı kampanyasının ana hatlarını açıkladı.

CHP Buca İlçe Başkanlığı binası önünde düzenlenen açık hava toplantısında partililerle ve sevenleriyle bir araya gelen, Aysun Önal Uyar, aday adaylığını duyurdu. Alkışlar eşliğinde karşılanan ve çoğunluğunu kadınların oluşturduğu Bucalılara seslenen Uyar, “Halka hizmet, hakka hizmet anlayışıyla çalışacağıma söz veriyorum” diye konuşmasına başladı.

Daha çok kadınların desteklediği ve sık sık alkışlarla konuşması kesilen CHP’li Başkan Aday Adayı Aysun Önal Uyar, halka en iyi hizmeti yerel yönetimlerin verdiğine dikkat çekerek, “Her şeyden önce temiz siyasetle şeffaf bir anlayışla çalışacağım. İlkesi katılımcı ve eşitlik olan sosyal bir belediye inşa edeceğim. Yapılacak bütün hizmetler, Buca halkının katkıları ve paylaşımı ile olacaktır.” şeklinde konuşmasını sürdürdü.

Uyar, açıklamalarının devamında, “Üyesi olduğum ve rozetini yakamda gururla taşıdığım partim CHP’yi en iyi şekilde temsil etmek, gururlandırmak ve halkımın yanında olmak amaçlarımın başında olacaktır. Seçmenlerini de mahcup etmeyeceğim. Bucalı halkıma hizmet vermek benim içinde gurur olacaktır.” şeklinde konuştu.

BUCA’YA KADIN ELİ DEĞMELİ VE BUCA YENİLENMELİ

Bucalı halkın teşvikiyle, “Buca’ya Kadın Eli Değmeli, Buca Yenilenmeli” sloganıyla yola çıktığını da ifade eden Başkan aday adayı Aysun Önal Uyar, adaylığının açıklanmasına kadar vatandaşlarla iç içe olup kendini tanıtarak ve yapacağı hizmetleri tüm şeffaflığıyla detaylıca anlatacağını duyurdu. Uyar, döktürdüğü lokmaları kendi eliyle Bucalılara ikram etti.