İmamoğlu'ndan, Bakan Nebati'ye 'epistemolojik kopuş' göndermeli imza çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Ataşehir Göztepe Metrosu için kredi bulduk ama Hazine ve Maliye Bakanı aylardır imzayı atmıyor" dedi. Konuya ilişkin İmamoğlu, Bakan Nebati'ye 'epistemolojik kopuş' göndermeli imza çağrısında bulundu.

İmamoğlu'ndan, Bakan Nebati'ye 'epistemolojik kopuş' göndermeli imza çağrısı!

GERÇEK GÜNDEM - Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, geçen hafta düzenlenen Ekonomik Dönüşüm Zirvesi ve Yeni Paradigmalar Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, "Neo klasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heterodoks yaklaşım günümüzde giderek ön plana çıkan davranışsal ekonomi ve nöro ekonomi ile daha fazla önem kazanmaktadır" demişti.

Nebati'nin sözleri gündemdeki yerini korurken sosyal medya hesabından paylaşım yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Nöroekonomi, heterodoks yaklaşım, epistemolojik kopuş vs bu imzayı atın Sayın Bakan. Ataşehir Göztepe Metrosu için kredi bulduk ama Hazine ve Maliye Bakanı aylardır imzayı atmıyor" dedi.

"YAZIK, GÜNAH"

İmamoğlu, "İstanbul'un kalbine kocaman Finans Merkezi yapılıyor ama metrosu yok. Zarar, ziyan, yazık, günah" ifadelerini kullandı.

Etiketler
Göztepe Ataşehir Ağrı Ekrem İmamoğlu Hazine ve Maliye Bakanı