Demirtaş'tan mesaj: Kimse geri adım atmamızı beklemesin

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter hesabında bir mesaj yayımlayarak "Demokratik siyasette ısrar ve barış politikası, bizim için ilkeseldir. Kimse geri adım atmamızı beklemesin" dedi.

Demirtaş'tan mesaj: Kimse geri adım atmamızı beklemesin

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Demokratik siyasette ısrar ve barış politikası, bizim için ilkeseldir. Kimse geri adım atmamızı beklemesin" dedi.

Demirtaş, Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Demokratik siyasette ısrar ve barış politikası, bizim için ilkeseldir. Kimse geri adım atmamızı beklemesin.

Her koşulda ilkelerimizi savunacak, halkın demokratik çözüm ve barış isteğini tüm olanaklarımızla, gür sesle söylemeyi sürdüreceğiz.

Faşizmi yıkacak, mutlaka kazanacağız."

Demirtaş saatler sosyal medya hesabından yeniden paylaşımda bulundu. Demirtaş paylaşımlarında şunları kaydetti:

BİZİM İÇİN İLKESELDİR: "Demokratik siyasette ısrar ve barış politikası, bizim için ilkeseldir. Kimse geri adım atmamızı beklemesin. Her koşulda ilkelerimizi savunacak, halkın demokratik çözüm ve barış isteğini tüm olanaklarımızla, gür sesle söylemeyi sürdüreceğiz. Faşizmi yıkacak, mutlaka kazanacağız.

YAFTALANMAYI GÖZE ALIYORUM: Milyonların sessiz barış çığlığını hücremden duyuyorum, halkın duygularının tercümanı olmaya çalışıyorum. Elbette bunun bedelleri oluyor. Mahallenin "delisi, popülisti, tek adamı, sinmişi" ya da karşı mahallenin "teröristi, katili" olarak yaftalanmayı göze alıyorum.

TARİH HEPİMİZİ YARGILAYACAK: Konforlu alanlarından "siyaset" yapanların çıtları çıkmasa da, tek başıma bile kalsam inandığım doğruları savunmaktan asla vazgeçmeyeceğim. Tarih hepimizi, söylediklerimiz ve sustuklarımızla yargılayacak bir gün."

Etiketler
Twitter Edirne Selahattin Demirtaş Cezaevi