Okul açılışına dahi gelmediler | Kılıçdaroğlu'ndan çağrı: Bu millet kavgadan bıktı

Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gazi Meslek Teknik Anadolu Lisesi temel atma töreninde yaptığı açıklamada "İktidar olduğumuzda 'ne iktidar ne muhalefet' diyeceğiz. Herkesi kucaklayacağız" dedi.

Okul açılışına dahi gelmediler | Kılıçdaroğlu'ndan çağrı: Bu millet kavgadan bıktı

GERÇEK GÜNDEM /

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gazi Meslek Teknik Anadolu Lisesi temel atma törenine katıldı.

24 Ocak 2020'de Elazığ'da meydana gelen depremde kentte büyük kayıplar yaşanmış ve okullar zarar görmüştü. İBB tarafından Elazığ'da kayıpların telafi edilmesi için destek verildi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Elazığ'da Türkiye'nin umudu pankartı ile karşılandı.

CHP lideri Elazığ'da yerel yöneticilerin ve bürokratların okul açılışına gelmeyişine dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, "Keşke burada Elazığ'ı yöneten insanlar da olsaydı. Baskıdan ve korkudan gelemiyorlar. İktidar olduğumuzda "ne iktidar ne muhalefet" diyeceğiz. Herkesi kucaklayacağız. Bu millet kavgadan bıktı" ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun törendeki açıklamalarının satır başları şöyle oldu:

Türkiye'nin geleceği adına güzel bir şey yapıyoruz. Gençlerin daha iyi yetişmeleri, daha iyi koşullarda okumaları için güzel bir şey yapıyoruz.

Gençliğim burada geçtiğimi için Elazığ hayatımda unutulmaz bir kent.

Bu konuda asıl çabayı gösteren arkadaşımız Elazığ Milletvekilimiz Gürsel Erol. Okulların yapılması lazımdı. Milli Eğitim Bakanlığımızın kapasitesi yetersizdi. İmkanımız vardı, kapsitemiz vardı.

Keşke burada Elazığ'ı yöneten insanlar da olsaydı. Baskıdan ve korkudan gelemiyorlar. İktidar olduğumuzda "ne iktidar ne muhalefet" diyeceğiz. Herkesi kucaklayacağız. Bu millet kavgadan bıktı. Aynı toprakta yaşıyoruz, vatan bizim vatanımız.

Etiketler
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Elazığ Ağrı İstanbul