Yaşlı kadının Ali Mahir Başarır'a söyledikleri yürek burktu

CHP’li Ali Mahir Başarır, vatandaşların yaşadıkları sorunları dinlemek için yaptığı sohbetlerden birinde yaşlı teyzenin sözleri yürek burktu.

Geçinemediğini belirten yaşlı teyze, “Vallahi ne emekliyim ne de çalışabiliyorum. Her türlü hastalığa da sahibim. Bir tane çocuğum var ve o da hasta. Çalışamıyor ama çalışmak için kendini zorluyor. Gelen 1000 TL ile elektrik, su faturalarımı ödüyorum. Ondan sonra açım valla. Kim ne derse desin açım valla. Elimdekileri bile zorla aldım. Bunları da soruyorum bunlar kaç para diye.

Ne zaman gidecek bunlar ben bilmiyorum. Bu hükümete bir şey vermedim, bir şey de almadım. Devletten de bir şey yemedim ama şu anda açım yani yardıma ihtiyacım var. Allah inandırsın ben açım. Bu zamana kadar böyle yoktu. Önceden çalışıyordum kendimi ama şimdi çalışamaz haldeyim, bacaklarım tutmuyor. Artık ne olursa olsun maddi, manevi yardıma ihtiyacım var.” dedi.

CHP’li Başarır, “Ne yazık ki iktidar, geçinemeyen vatandaşlarımızın isyanına kulak tıkamış durumda. Hangi meslekten olursa olsun her ilimizdeki vatandaşlarımızdan geçim sıkıntısı haykırışları yükseliyor. İnsanlar bu ekonomi batağında çırpınırken mevcut siyasi iktidarın bunu duymamazlıktan gelmesi aymazlıktan başka bir şey değildir” dedi.

Etiketler
Ali Mahir Başarır