Partiden ihraç edilecek mi? DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan Cemal Enginyurt açıklaması

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin Milletvekili Cemal Enginyurt’un Latif Şimşek’le yaşadığı gerginlik ve darp olayı ardından ilk kez konuştu

Partiden ihraç edilecek mi? DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan Cemal Enginyurt açıklaması

Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, partisinin Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un bir kişi ile birlikte gazeteci Latif Şimşek'i darp etmesiyle ilgili konuştu.

Medyablok’ta yer alan habere göre, “Cemal Enginyurt hakkında ihraç süreci başlatılacak mı?” sorusunun yöneltildiği Uysal, “Hayır, böyle bir sürecimiz yok” yanıtı verdi.

''ANLAMAYA ÇALIŞIYORUZ''

Uysal, “Yapılan hareketin arkasında mısınız?” sorusunu ise, “Soru bir defa soru değil. Anlamaya çalışıyoruz, değerlendirme yaparız” diye cevapladı.

NE OLMUŞTU?

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt dün akşam katıldığı televizyon programında gazeteci Latif Şimşek ile tartışmış, tartışmanın büyümesiyle Enginyurt ve koruması olduğu iddia edilen kişi Latif Şimşek’e fiziki saldırıda bulunmuştu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatmış, Enginyurt'un koruması olduğu öne sürülen kişi tutuklanmıştı.

Etiketler
Gültekin Uysal Cemal Enginyurt Demokrat Parti Latif Şimşek