AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki: Sessiz bir devrim yaşandı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AKP olarak "sessiz devrim" gerçekleştirdiklerini söyledi. Özhaseki, "'Erdemliler Hareketi' olarak başlattığımız bu harekette o kadar çok işler yaptık ki adeta sessiz bir devrim yaşandı" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki: Sessiz bir devrim yaşandı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yolsuzluklar ve uyuşturucu ağlarıyla bağlantıları ortaya çıkan AKP hükümetlerinin geçmiş hükümetlerin yaptığı icraatın kat kat fazlasını hayata geçirdiğini öne sürdü.

Çeşitli programlara katılmak üzere Denizli'ye gelen Özhaseki, Vali Ali Fuat Atik'i makamında ziyaret etti. Özhaseki, daha sonra AKP İl Başkanlığına geçerek, burada partililerle görüştü.

Burada partililere seslenen Özhaseki, AKP Merkez Yürütme Kurulunda aldıkları karar gereği belediyeleri ziyaret edip istişarelerde bulunduklarını söyledi. Özhaseki, AKP olarak "sessiz devrim" gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Özhaseki, şöyle konuştu:

"Çok şükür kurulduğumuzdan beri birinci parti olmaya devam ediyoruz. AK Parti'li kardeşlerim, sizlerden rica ediyorum; başınız dik olsun her yerde. Bizim alnımız açık. Bakın Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde 20 yıldır neredeyse iktidarız. Evet, 20 yılın getirmiş olduğu hafif böyle bir dışarıda insanların yüz eskimesi olarak tarif ettiği bir tablo ortaya çıkmış olabilir ama 'Erdemliler Hareketi' olarak başlattığımız bu harekette o kadar çok işler yaptık ki adeta sessiz bir devrim yaşandı. Destanlar yazdık, elhamdülillah. Hükümet etme noktasında Cumhuriyet tarihi boyunca gelmiş geçmiş ne kadar hükümet varsa, hangisini söylüyorsanız aklınıza getirin şimdi, bizim yapmış olduklarımız o hükümetlerin yaptıklarından kat kat fazladır."

(AA)

Etiketler
Mehmet Özhaseki