Sedat Peker'den Sivas katliamı mesajı: Bildiklerimi anlatacağım, bu kalleş olayın nasıl yapıldığını toplum olarak anlayacağız

Sedat Peker, son mesajında Alevilere seslendi, Madımak katliamıyla ilgili bildiği her şeyi anlatacağını belirterek "Anlatacaklarımla o görüntüleri yan yana getirdiğinizde bu kalleş olayın nasıl yapıldığını zannederim ki toplum olarak anlayacağız" dedi.

Sedat Peker'den Sivas katliamı mesajı: Bildiklerimi anlatacağım, bu kalleş olayın nasıl yapıldığını toplum olarak anlayacağız

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker, sosyal medyadaki tartışma yaratan mesajlarına bir yenisini daha ekledi.
Peker, Twitter'daki 'Deli Çavuş' hesabından paylaşımlarını sürdürüyor. Sedat Peker, son olarak 1993 yılındaki Sivas Madımak katliamıyla ilgili bildiklerini anlatacağını söyledi.

“O GÖRÜNTÜLERİ YAN YANA GETİRDİĞİNİZDE BU KALLEŞ OLAYIN NASIL YAPILDIĞINI ZANNEDERİM Kİ TOPLUM OLARAK ANLAYACAĞIZ”

Peker'in mesajları şöyle:

1- Bazı Alevi kardeşlerim Madımak katliamı ile ilgili paylaşım yapmadığım için bana gönül koymuşlar. Bulunduğum yerde biraz sıkıntılar var, o yüzden paylaşım yapamadım. Video çekmeye başladığımda NAMUS SÖZÜM olsun, bu konuda bildiklerimin, şahit olduklarımın…

2-..hepsini anlatacam. Madımak katliamı bu milletin bağrına vurulan en büyük hançerdi. Sayın @cuneytozdemir katliamdan önce görevlilerin ordan çekilirkenki görüntülerini yayınlamadık demişti ya, benim anlatacaklarımla o görüntüleri yan yana getirdiğinizde..

3-…bu kalleş olayın nasıl yapıldığını zannederim ki toplum olarak anlayacağız. Orda vefat eden Alevi canların hepsi bence şehittir. Cezaevindekilerin çoğu gerçek suçlu değildir. Gerçek suçlular ise ne yargılandılar ne de bilindiler. SÖZ NAMUS…"

Etiketler
Sivas Katliamı Sivas Sedat Peker Alevi