Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: 'Beni geceleri rüyasında kabus gibi görüyor farkındayım'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Didim Belediyesi Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı açıklamalarda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklendi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: 'Beni geceleri rüyasında kabus gibi görüyor farkındayım'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Didim Belediyesi Toplu Açılış Töreni'ne katıldı.

ERDOĞAN'A SERT SÖZLER

Kılıçdaroğlu burada AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, ''Bütün hedefleri Kılıçdaroğlu ve Bay Kemal. Göreceksin Bay Kemal sana neler yapacak? Göreceksin Bay Kemal seni nasıl emekli edecek. Göreceksin Türkiye'ye nasıl itibar kazandırılıyormuş, göreceksin. Göreceksin İstanbul Sözleşmesi'nin nasıl ilk 1 haftada yürürlüğe koyuyor Bay Kemal, onu göreceksin. Beni geceleri rüyasında kabus gibi görüyor farkındayım'' ifadelerini kullandı.

CHP Lideri'nin açıklamaları şöyle:

''Türkiye yönetimi sağlıklı bir yapıda değil. Devletin neredeyse dibine dinamit koydular. Sizden bir şey istiyorum sakın umutsuzluğa kapılmayın. Beraber birlikte düzelteceğiz. Yargıda sorun var biliyorum. Ama onlar da beni çok iyi biliyor. Kimsenin önünde diz çökmek gibi bir geleneğim asla ve asla yoktur. Diz çökeceksem yalnızca halkım önünde diz çökerim.

600 milletvekili sayısı fazla. 600 milletvekilinin AKP ve MHP kanadı asla yasama görevini yerine getirmiyorlar. Onlar Saray'dan aldıkları talimat doğrultusunda ellerini kaldırıp indiriyorlar.

Ekonomi kötü biliyorum. Türkiye'nin bütün sorunlarına talibiz, bütün sorunlarını çözeceğiz. O nedenle sorunumuz var, çözülemeyecek sorunumuz yok. Çalışan, üreten herkesin hakkının teslim edilmesi lazım.

İzmir'de bir çiftçi kadın çıktı batıyoruz dedi. Bakan çıktı, onlara yardım yapıyoruz dedi. Bari bunu söyleme. Ama bunu söyleyerek iyi bir şey yaptı. AKP'li kardeşlerim iki çuval yardım yaptı, onu konuşuyor dedi.

Üç beş dolar için Suudi prensi ile kucak kucağalar. Cumhuriyeti kuranlar kimsenin önünde diz çökmediler ama bunlar çöküyorlar.

Bunlarun ne halt ettiklerini çok iyi biliyorum. Bütün hedefleri Kılıçdaroğlu ve Bay Kemal. Göreceksin Bay Kemal sana neler yapacak? Göreceksin Bay Kemal seni nasıl emekli edecek. Göreceksin Türkiye'ye nasıl itibar kazandırılıyormuş, göreceksin. Göreceksin İstanbul Sözleşmesi'nin nasıl ilk 1 haftada yürürlüğe koyuyor Bay Kemal, onu göreceksin. Beni geceleri rüyasında kabus gibi görüyor farkındayım.

Bu kardeşiniz Bay Kemal, beşli çeteden de hesap soracak. Onlar da gece uyumuyorlar, Bay Kemal iktidar gelirse diye. ''

Etiketler
Didim Belediyesi Aydın Kemal Kılıçdaroğlu