Yiğit Bulut Ali Babacan'ı Fox Haber'e davet etti: "Var mı cesaretin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut, DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ı Fox Haber'e davet etti, "Var mı cesaretin!" diye sordu.

Yiğit Bulut Ali Babacan'ı Fox Haber'e davet etti: "Var mı cesaretin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut, polisin tartışma yaşadığı ve parmak salladığı DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu ve DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ı hedef aldı.

Bulut Twitter'dan yaptığı paylaşımında, "Türk Polisine ağza alınmaz hakaretler eden deva partisi “milletvekili” yeneroğlu “vekilmiş” saygı gösterilmeliymiş! BEN deva partisi milletvekiliyim diyen bu şahsa soralım; sen deva partisinden seçime girdin ve parti logo ve ambleminlemi seçildin! Utanma olmayınca!!" dedi.

Bulut şöyle devam etti:

"Türk Düşmanlığı aklını almış arkadaş, sana bir İslam Düşünürünün cümlesini hatırlatayım; DÜRÜSTLÜK HALKIN SEÇTİĞİ YERDE OLMAKTIR… Unutanlara da hatırlatayım; Yeneroğlu, bir şekilde ele geçirilmeden önce AK PARTİ listesinden seçildi!"

"FOX HABER'DE KONUŞALIM"

Babacan'ı da hedef alan Bulut, "cesaretin varsa Fox Haber'de konuşalım' dedi.

Bulut şunları kaydetti:

"20 senelik ekonomi politikasının 16 yılını yöneten, hayatını Erdoğan’a borçlu Babacan’a bir hatırlatma; bank asya’yı 1,5 milyar dolara ZİRAAT BANKASI’na satmaya çalıştığın o gece; sen,BEN ve SAYIN BAŞBAKAN ERDOĞAN ARASINDA neler yaşandı! Var mı cesaretin! Fox haber’de konuşalım!"

Etiketler
Ordu Ali Babacan DEVA Partisi Recep Tayyip Erdoğan Yiğit Bulut