DEVA Partili Yeneroğlu: EGM, bir milletvekilini alenen düşman ilan ediyor ama TBMM suspus

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, "Emniyet Genel Müdürlüğü anayasal devlet ilkesini yok sayarak bir milletvekilini alenen düşman ilan ediyor ama TBMM sus pus." dedi.

DEVA Partili Yeneroğlu: EGM, bir milletvekilini alenen düşman ilan ediyor ama TBMM suspus

Geçtiğimiz Cuma akşamı Ankara Kızılay'da yaşanan olayda, daha önce polis baskınlarıyla defalarca tabelası ve adı değişen Saab Cafe'nin yeni tabelasının açılış törenine polis müdahale etmiş ve açılışta bulunan DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu ile emniyet amiri arasında yaşanan tartışma görüntülere yansımıştı.

Videoda, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Şube Müdürü olduğu öğrenilen Serkan M.'nin, Yeneroğlu'na, "Senin gibi tiplerin ne olduğu belli, ahlâksız sensin lan, adam gibi konuş, milletvekiliymiş..." dediği duyuluyordu.

YENEROĞLU: EGM BİR MİLLETVEKİLİNİ ALENEN DÜŞMAN İLAN EDİYOR

DEVA Partili Yeneroğlu, bugün bir açıklama daha yaparak, "Emniyet Genel Müdürlüğü anayasal devlet ilkesini yok sayarak bir milletvekilini alenen düşman ilan ediyor ama TBMM sus pus. Benim şahsımda gerçekleşen bu hedefe koyma vakası aynı zamanda hukuk devletine ve yasama faaliyetine meydan okumadır. Daha neler yaşanması gerekiyor?" ifadelerini kullandı.

Etiketler
Emniyet Genel Müdürlüğü TBMM DEVA Partisi Milletvekili