AKP'li vekilden TFF'ye üstü kapalı tehdit: 'Önerinin dikkate alınmaması bizi üzer'

AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora, Türkiye Futbol Federasyonu'na üye olarak önerilen Mustafa Hacıkerimoğlu'nun göreve getirilmemesi durumunda bunu düşmanlık olarak algılayacaklarını yazdı.

AKP'li vekilden TFF'ye üstü kapalı tehdit: 'Önerinin dikkate alınmaması bizi üzer'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığına seçilmesine kesin gözüyle bakılan Mehmet Büyükekşi, dün toplanan Kulüpler Birliği Vakfı'ndan da destek aldı. Artık gözler 16 Haziran'da Ankara'da yapılacak seçimde Büyükekşi'nin nasıl bir yönetim kurulu listesi çıkartacağına çevrildi.

AKP'Lİ VEKİLDEN UYARI GELDİ

Tam da bu konuya dair bir milletvekilinden Büyükekşi'ye 'uyarı' niteliğinde bir çağrı geldi. AKP Trabzon Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AKP Grup Yönetim Kurulu Üyesi Salih Cora, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Mehmet Büyükekşi'ye Mustafa Hacıkerimoğlu'nun yönetim listesine alınması gerektiğini söyledi.

SALİH CORA: "BİZİ ÜZER, HASMANE OLUR"

Salih Cora, Twitter hesabından dün attığı tweet'te, "TFF yönetimine Mustafa Hacıkerimoğlu ismi önerilmesi doğru ve isabetli bir karardır. Bu kararından dolayı Trabzonspor başkanı ve yönetimini tebrik ediyoruz. TFF Başkan adayı camiamızın bu isteğini dikkate almalı. Aksi bir durum bizi üzer. Hatta hasmane bir tutum olur" dedi. Cora'nın 'bizi üzer', 'hasmane' gibi ifadeleri özellikle kullanması dikkat çekti.

AKP'li vekilden TFF'ye üstü kapalı tehdit: 'Önerinin dikkate alınmaması bizi üzer' - Resim : 1

Etiketler
Trabzon Futbol Milletvekili Tehdit