CHP'li Servet Ünsal: 'İstanbul seçimlerinde olduğu gibi sandıklara sahip çıkacağız'

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, 2023 seçimlerinde sandıklara sahip çıkacaklarını belirtti. Ünsal, iktidarın son dönemde paniklediğini ifade etti.

CHP'li Servet Ünsal: 'İstanbul seçimlerinde olduğu gibi sandıklara sahip çıkacağız'

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminde, İstanbul seçimlerinde olduğu gibi sandıklara sahip çıkacaklarını söyledi.

Ünsal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son dönemde yaptığı açıklamaları nedeniyle iktidarın paniklediğini ifade etti.

AK Parti'nin seçimleri kaybetmemek için elinden gelen her şeyi yapacağını ancak bunun fayda sağlamayacağını savunan Ünsal, "Seçimlerde, İstanbul seçimlerinde olduğu gibi sandıklara sahip çıkacağız. Bir dümen çevrilmesine izin vermeyeceğiz. Sonra ülke derin bir nefes alacak. Ekonomik sorunların bitmesiyle ülkeye güven ve yabancı yatırımcılar gelecek. AKP gönderilecek ve ülke rahatlayacak ama rehavet yok, çok dikkatli olmalıyız." diye konuştu.

"1 LİRANIN METAL DEĞERİ KENDİ DEĞERİNİ AŞTI"

CHP'li Ünsal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin bazı açıklamalarını eleştirirken, "Ekonominin çıkıkçısı, üfürükçüsü. 'Gözüme bakın, kulağıma bakın.' Her tarafına baktık ama dolar 16,5 lira oldu. Nebati'nin tek başarısı var, 'damat Berat paşadan' bile daha kötü bir bakan oldu. 1 lira, hurdacıda 1,5 lira ediyor. Nebati'nin bakanlığında 1 liranın metal değeri, kendi değerini aştı." ifadelerini kullandı.

(AA)

Etiketler
Ankara İstanbul Milletvekili Seçim Servet Ünsal