Erdoğan'a gençlerle buluşmasında 'sen' diye hitap edildi: 'Çıkışta ben sana anlatırım...'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Trabzon'da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan ile sohbet eden müzisyen gençlerden birinin kendisine "sen" diye hitap etmesi dikkat çekti.

Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde restore edilen ilçe kütüphanesinde gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, ziyaret ettiği illerde gençlerle buluşmaya, duygu ve düşüncelerini bizzat kendilerinden dinlemeye gayret gösterdiğini söyledi.

ÇIKIŞTA BEN SANA ANLATIRIM

Erdoğan'ın sohbet ettiği müzisyen gençlerden birinin kendisine yanıt verirken "Çıkışta ben sana anlatırım, hatta yemeğe de gidebiliriz" demesi ve sen diye hitap etmesi dikkat çekti.

ARMELİT GEÇİDİNİ BİLEN VAR MI?

Erdoğan, gençlere "Giresun'un Keşap ve Espiye ilçeleri arasında bulunan 600 metre rakımdaki virajlarıyla ve dar yollarıyla meşhur bir geçit olan Armelit geçidini aranızda bilen var mı?" diye sordu. Yanıt gelmemesi üzerine Erdoğan, "Burunlu otobüsleri bilen var mı?" diye sorusunu yeniledi. İki soruya da cevap gelmemesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:

"Armelit Dağı, yazları babam bizi memlekete Rize'ye getirirdi. Tabi burunlu otobüslerle Rize'ye geliş bir alemdi, Rize'den dönüş bir alemdi. Çünkü o Armelit Dağı'ndan geçerken bir kere otobüsün camından aşağıya bakamazsın. Çünkü virajları alırken bile 'Acaba nasıl yuvarlanacak, virajı alabilecek mi?' diye düşünürdük. Biz ne yaptık? İşte o Armelit Dağı'nı deldik. Biz orada tünel açtık. Şimdi bir başka güzel oldu. Şimdi tünellerden geçiyorsun ve geçerken de o yemyeşil dağları görüyorsun. Buralara geldik, nereden nereye."

Etiketler
Trabzon