Akşener'den Erdoğan'a 'Öcalan' tepkisi: Allah muhabbetiniz arttırsın

İYİ Parti lideri Cumhurbaşkanı'nın canlı yayındaki "Öcalan’ın Demirtaş’ın oradan vermiş olduğu mesajlardan rahatsız ortada bir gerçek" sözlerine tepki gösterdi.

Akşener'den Erdoğan'a 'Öcalan' tepkisi: Allah muhabbetiniz arttırsın

İYİ Parti lideri Meral Akşener, NTV yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Abdullah Öcalan"a ilişkin açıklamasına tepki gösterdi.

Erdoğan, katıldığı programda kendisine sorulan,”İmralı Demirtaş’ın açıklamalarından rahatsız dediniz. Devletin elinde böyle bir bilgi mi var?” sorusuna “Var ki söylüyorum” şeklinde cavap verdi.

Erdoğan "Abdullah Öcalan'a sormak lazım. Öcalan'ın, Demirtaş'ın oradan verdiği mesajlardan rahatsız olduğu, ortada bir gerçek. Terör Örgütü PKK Elebaşı'nı (Öcalan) bırakacak tek bir iktidar olur, o da HDP'nin içinde olduğu zillet ittifakı iktidara gelirse böyle bir şey olur. HDP'nin terörist elebaşıyla ilgili heykelini dikeceğiz vaadlerini hatırlayın. Bu hanım (Akşener) zihnindekini ifade etmiştir, zillet ittifakındaki HDP'ye verdiği sözler aklına gelmiş olacak ki, terörist başının salıverileceğini zannediyor" dedi.

AKŞENER'DEN TEPKİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, sosyal medya hesabından Erdoğan'ın açıklamalarına "Allah muhabbetinizi arttırsın" sözleriyle tepki gösterdi.

Etiketler
İYİ Parti