Cemal Enginyurt'tan canlı yayında Osman Gökçek çıkışı: Karşılaştığımızda ona bir güzelliğim olacak...

Kanal 42 TV’de yayınlanan Sümen Altı programının bu haftaki konuğu, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt oldu. Enginyurt, Osman Gökçek ile ilgili yaptığı açıklamada "Ona bir güzelliğim olacak" ifadelerini kullandı.

Enginyurt, Gazeteciler Mücahit Enes Turbil ve Emre Özgül’ün sorularını yanıtladı. Enginyurt, “Melih Gökçek derhal tutuklansın” söylemleri ardından kendisini Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in aradığını söyledi.

Enginyurt’un konuşmasının ilgili bölümü şöyle;

"SİZİN BİR HUKUKSUZLUĞUNUZ VAR ORTADA"

“Osman Gökçek bana ‘Bugüne kadar bizim televizyona çıkıyordun, şimdi ne değişti de Melih Gökçek’e kötü diyorsun, bize saldırıyorsun’ dedi. Yahu oğlum size saldırdığım falan yok. Sizin bir hukuksuzluğunuz var ortada. Senin baban bir hukuksuzluk yapmış. Esas problem de nereden çıktı? Temel Beye bu Melih Gökçek insani olmayan bir tweet attı. Ben de bunu eleştirdim.

Dedim ki ‘Bu ne İslam'a ne de insanlığa yakışmaz. Bu mu senin ahlak anlayışın? Bu mu senin insanlığın?’ Bunu da söyledim Osman Gökçek’e. Telefonumu kapattı, açmadı ama bir yerde karşılaşacağız. Karşılaştığımızda da ona bir güzelliğim olacak. Osman Gökçek kim tehdit kim? Alayı Aslan olsa ne yazar onların. Bin tane Gökçek olsa ne yazar Cemal Enginyurt’a? Vız gelir tırıs gider ya.

Öyle yazarak, çizerek de olmuyor. Delikanlı adam gelecek. Yerimiz yurdumuz belli. Ankara sokaklarında tek başıma dolaşıyorum. Bir sürü yanında çakalı iti var. Eğer yüreği yetiyorsa, o kadar cesurlarsa gelsinler. Öyle sanalda tehdit ederek adamlık olmuyor. Adamlık ortaya çıkmakla olur. Bir de adamlık böyle kavgayla gürültüyle olmaz. Doğru söylüyor diyene inanıyorsan, hakikaten bir şeye inanıyorsan çıkıp anlatırsın. Ankapark’ın önünde eylem yaptığımda beni aradı. Ben kendine sordum. ‘Sen; bu Demokrat Parti’den ne istedin. Bu binayı neden sanayi atık bölgesi ilan ettin’ dedim. Bana sözü söyleyen o. ‘Ben, öndeki binayı istedim.

Turgut Özal kampüsü yapacaktım orayı. Vermediler bana sanayi atık alani ilan ettim’ diyor. Bir devlet yönetme, bir belediye yönetmenin mantığına bakın ya. Böyle bir keyfilik olur mu ya? Bu zulmü durdurun. Melih Gökçek’e sesleniyorum. Vallahi de hesabını vereceksin billahi de hesabını vereceksin. Bunlar sormayacaklar sana hesabını belli oldu. Demokrat Parti geldiği gün vallahi de hesabını vereceksin billahi de hesabını vereceksin. Osman Gökçek sen de vereceksin. Bu milletin hakkına hukukuna aksi nasıl davrandıysanız, Demokrat Parti’ye yaptığınız bu zulmün hesabını sizden soracağız. 2033 Haziran’ında da olsa seçim Allah’ın izniyle bu millet adına senden hesap soracağız.’

Etiketler
Osman Gökçek Ordu Cemal Enginyurt Demokrat Parti