Bu da oldu! Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na saldırı görüntülerini izletti: Millete hesap verecek

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Çubuk'taki uğradığı yumruklu saldırıyı izletti.

Erdoğan, "Türkiye'yi Suriye'den dışlamak isteyenlerin kullandığı ne kadar argüman varsa güya soru haline getirip önümüze koyuyorlar. Hiç şüphesiz burada önemli olan CHP'nin terör örgütünün oyuncağı HDP'ye teslim olması, HDP'ye biat etmesi, boyun eğmesi. Yazık. Hem demokrasimiz, hem milli güvenliğimiz için ne kadar üzüntü verici, hazin tablo. Allah CHP'ye gönül veren vatandaşlarımızın sabrını artırsın" dedi.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu hedef alan ifadelerinden sonra izlettiği videoda ise CHP Genel Başkanı'nın saldırıya uğradığı görüntülere verildi.

Yayımlanan videoda Kılıçdaroğlu'nun Çubuk'taki asker cenazesinde Osman Sarıgün tarafından uğradığı saldırının anları verildi.

Videoda, "11 yıllık mağlubiyetlerden hiçbir ders çıkarmayan" ifadesinin yer aldığı bölümde saldırı anı verildi. Videonun sonunda yine Kılıçdaroğlu hedef alınarak, "Millete hesap verecektir" denildi.

Bu ifadelerin kullanıldığı bölümlerde Kılıçdaroğlu'nun saldırıya uğradığı anlara ait görüntüler yer aldı.

Etiketler
Ankara Kemal Kılıçdaroğlu Saldırı