Ali Babacan'dan Erdoğan'a: Ben ve arkadaşlarımın yönetimde olduğu dönemin başarılarıyla övünüyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Eyyübiye ilçe kongresinde konuştu.

Ali Babacan'dan Erdoğan'a: Ben ve arkadaşlarımın yönetimde olduğu dönemin başarılarıyla övünüyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Eyyübiye ilçe kongresine katıldı.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Eyyübiye 1’inci Olağan İlçe Kongresi'ne katılmak için Şanlıurfa’ya geldi.

Kongrede AKP iktidarının ilk yıllarında ortak aklın işletildiğini vurgulayan Babacan, o dönemde demokratikleşme yönünde atılan adımlara sahip çıktı. O yılları günümüzle karşılaştıran Babacan şu ifadeleri kullandı:

"Ortak aklın çalıştırıldığı dönemde ilmek ilmek ördüğümüz demokratikleşme hikayesinin böyle sona ermesine izin vermeyeceğiz. Bu ülke çok büyük başarılara imza attı. Biz o başarıların yerle bir olmasına izin vermeyeceğiz. Sayın Erdoğan hiç kusura bakmasın, demokratik kazanımların eski günlere dönmesine izin vermeyeceğiz. Her fırsatta, ben ve arkadaşlarımın yönetimde olduğu dönemin başarılarıyla övünüyor. Şimdiki iktidarın yaptıklarıyla, o günlerde yapılanlar arasında dağlar kadar fark var. Herkes kendi muhasebesini yapsın. Bizim alnımız açık, başımız dik. Biz bu demokratik gerileme dönemini sona erdireceğiz."

'YENİ OPERASYON SESLERİ GELİYOR'

Suriye’ye askeri operasyon yapılcağı ile ilgili yeni operasyon seslerinin geldiğini ifade eden Babacan, "Yeni bir operasyonun sesleri geliyor. Yapılacak operasyonları ekonominin bozulmasına mazeret yapmayın. Ekonominin bozulmasının nedeni kötü yönetim” dedi.

Ali Babacan beraberinde partisinin kurmayları ve DEVA Partisi İl Başkanı Ahmet Tüysüz’le kentin simgesi olan Balıklıgöl'ü gezdi, vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Etiketler
Ali Babacan DEVA Partisi Kongre