Erdoğan'ın eski danışmanından 'yasak' çıkışı! Tepki gösterdi

Erdoğan'ın eski danışmanı ve AKP Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyeliği yapan Halide İncekara sosyal medya hesabından korona virüs yasaklarına yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın eski danışmanından 'yasak' çıkışı! Tepki gösterdi

AKP Milletvekilliği, AKP Genel Başkan Danışmanlığı ve AKP Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyeliği yapan Erdoğan'ın eski danışmanı Halide Özen İncekara çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İncekara sosyal medya hesabından korona virüs yasaklarına ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

"YASAK MASAK İSTEMİYORUZ"

İncekara şunları yazdı:

"Pazar günleri yasağının bir esprisi yoktur. İnsanların düğünleri nişanları var, bu yasak da bir an evvel kalksın, Kasım sonuna kadar da yasak masak istemiyoruz."

Erdoğan'ın eski danışmanından 'yasak' çıkışı! Tepki gösterdi - Resim : 1

HALİDE İNCEKARA KİMDİR?

Halide İncekara, 18 Eylül 1959’da Antalya’da doğdu. İlk ve orta öğrenimi İstanbul’da tamamlayan İncekara, 1981 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi. Yüksek lisansını aynı fakültede Uluslararası İşletmecilik alanında tamamladı.

Tekstil ve kozmetik alanında faaliyet gösteren işletmelerde üst düzey yönetici olarak çalıştı. Gazete ve dergi köşe yazarlığı, TV program danışmanlığı yaptı.

1999 yılında İstanbul Küçükçekmece’den İl Genel Meclis Üyeliğine seçildi.2002 – 2007: T.B.M.M. 22. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili, 2007 – 2011: T.B.M.M. 23. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili,
2011 – 2015: T.B.M.M. 24. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili, 2015 –Üsküdar Üniversitesi, Rektör Danışmanı, Sigorta Acenteler Birliği (SAB) Denetim Kurulu Üyeliği yaptı. (ODATV)