Erdoğan'ın 'aç olanları siz de doyurun' sözlerinin ardından Saadet Partisi'nden flaş çağrı

Saadet Partisi bugün yayınladığı videoyla yurttaşları yarın 14.30'da 81 ilin meydanlarında eş zamanlı gerçekleştirilecek basın açıklamasına davet etti.

Erdoğan'ın 'aç olanları siz de doyurun' sözlerinin ardından Saadet Partisi'nden flaş çağrı

Saadet Partisi bugün yayınladığı videoyla “Tenceremde dert değil, aş pişsin!” diyen tüm vatandaşları, yarın 14.30'da 81 ilin meydanlarında eş zamanlı olarak düzenleyeceği basın açıklamalarıyla "Buyurun, aç olanları siz de doyurun." diyen iktidara karşı Geçim İttifakı’na davet edeceğini duyurdu.

Ülkemizin ve insanımızın asıl gündemi “geçim derdi” diyerek Geçim İttifakı kampanyasını başlatan ve bu kapsamda programına aldığı kongrelerden ilk ikisini Esnaf Kongresi ve Çiftçi Kongresi olarak gerçekleştiren Saadet Partisi; iktidar tarafından sorunları görmezden gelinen tüm vatandaşlara “Geçim İttifakı”nda buluşmayı teklif edecek.

Saadet Partisi İl Başkanları; 11 Haziran Cuma Günü tüm illerde eş zamanlı olarak düzenleyecekleri basın açıklamalarıyla “Hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere ve israfa; hayır!” diyen herkesi Geçim İttifakı’na davet edecek.

Basın açıklamaları nihayete erdikten sonra her vatandaşın bir kağıda derdini yazarak “Geçim İttifakı Tenceresi”nin içine atmasıyla mutfaklardaki tencerelerde “aş değil, dert piştiği” ifade edilecek.

Etiketler
Ağrı Saadet Partisi