Kılıçdaroğlu'nun bilinmeyen merakı paylaşımlarıyla ortaya çıktı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya paylaşımları pek bilinmeyen bir hobisini de ortaya çıkardı.

Kılıçdaroğlu'nun bilinmeyen merakı paylaşımlarıyla ortaya çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son aylarda gündemdeki konulara dair mesajlarını içeren kısa videoları evinde veya ofisinde farklı noktalarda çekilerek sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor.

Independent Türkçe'den Ali Kemal Erdem'in haberine göre; mutfakta çekilen bir videoda arkasında görünen mutfak dolapları sosyal medyada konu olmuş, kimi kişiler kapakların eskimiş olduğunu öne sürerken, kimi de bunu Kılıçdaroğlu'nun mütevaziliğine yormuştu.

Kılıçdaroğlu da bu paylaşımlara cevaben "Mutfak dolaplarımıza dertlenen gençler olmuş. Sağ olsunlar, var olsunlar. Sevgili gençler, o dolap kapaklarının arkasında iç huzur var. Selvi Hanım ve ben, huzuru hiçbir şeye değişmeyiz" ifadelerinin yer aldığı bir mesaj vermişti.

Sonuç olarak evinde ve genel merkezdeki odasında çekilen videolar, Kılıçdaroğlu'nun gündelik hayatına ve zevklerine dair ipuçları veriyor.

Kılıçdaroğlu'nun bilinmeyen merakı paylaşımlarıyla ortaya çıktı - Resim : 1

Birden fazla pikabı var

Kılıçdaroğlu'nun en son 7 Haziran 2021 Pazartesi günü yine evinden seslendiği videoda arkasında eski bir pikabın yer alması dikkat çekti.

Z kuşağı pikabı pek bilmiyor olabilir. Türk Dil Kurumu'na (TDK) göre pikap, elektrikle veya pille çalışan, plak dinlemekte kullanılan araç.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun tablolara, kitaplara merakı olduğu biliniyordu. Independent Türkçe'ye bilgi veren Kılıçdaroğlu'na yakın bir ismin iddiasına göre Kılıçdaroğlu aynı zamanda bir pikap meraklısı.

Aynı ismin verdiği bilgiye göre Kılıçdaroğlu, birden fazla pikap sahibi.

Kılıçdaroğlu'nun bilinmeyen merakı paylaşımlarıyla ortaya çıktı - Resim : 2

Mahsuni Şerif ile Sabahat Akkiraz da Kılıçdaroğlu'nun sevdiği sanatçılardan / Fotoğraf: Dailymotion

Mahsuni Şerif, Sabahat Akkiraz, Arif Sağ ve Onur Akın favori isimleri arasında

Kılıçdaroğlu'nun pikap merakı onun halk ve sanat müziğine duyduğu ilginin bir sonucu.

İyi bir türkü sever olduğu bilinen ve birçok sanatçıyı dinleyen Kılıçdaroğlu'nun sıkı bir Mahsuni Şerif hayranı olduğu biliniyor.

Kılıçdaroğlu'nun sevdiği sanatçılar arasında Sabahat Akkiraz, Arif Sağ ve Onur Akın da var. Kılıçdaroğlu, sevdiği sanatçıların müziklerini plaklarını pikaptan dinlemekten hoşlanıyor.

Kılıçdaroğlu'nun bilinmeyen merakı paylaşımlarıyla ortaya çıktı - Resim : 3

Gazeteci Erdal Emre'nin kitabında Kılıçdaroğlu'nun hobilerine dair bilgilere de yer verildi / Görsel: Twitter

Kılıçdaroğlu'nun az bilinen pul merakı

Gazeteci Erdal Emre'nin yazdığı "Öteki Kemal" adlı kitabında Kılıçdaroğlu, hobilerine dair bilgiler yer almıştı. Bu kitapta Kılıçdaroğlu, sorulara cevap vermiş ve daha çok halk müziğini sevdiğini doğrulamıştı.

Resim tablosu ve eski kitap toplama merakı da bilinen Kılıçdaroğlu, Emre'nin kitabında bir dönem pul biriktirdiğini de söylemiş ve "Damgalı pullar... Zengin değil ama yine de pul merakı var" diye bilgi vermişti.

Etiketler
Kemal Kılıçdaroğlu