Muharrem İnce'nin İzmir ziyaretinin tarihi açıklandı

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, Muharrem İnce'nin 5 Haziran tarihinde İzmir ziyaretini gerçekleştireceğini açıkladı.

Muharrem İnce'nin İzmir ziyaretinin tarihi açıklandı

Memleket Partisi kurucusu ve Genel Başkanı Muharrem İnce’nin, İzmir'e ayrı önem verdiği kulislerde konuşulurken, İnce'nin İzmir'e geleceği tarih ise netlik kazandı.

Ege Medyası'nda yer alan habere göre; partileşme sürecini tamamlayan Memleket Partisi'nde gözler İnce'nin şehir turlarına çevrilirken, Memleket Partisi İzmir Başkanı İl Cüneyt Oğuz, İnce'nin İzmir'e geleceği tarihi açıkladı.

AÇILIŞI MUHARREM İNCE GERÇEKLEŞTİRECEK

Muharrem İnce'nin İzmir'i 5 Haziran tarihinde ziyaret edeceğini belirten Cüneyt Oğuz, "Memleket Partisi Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce 5 Haziran'da İzmir İl Binamızın resmi açılışını bizzat gerçekleştirecek. Şu anlık program tam olarak netleşmiş değil. İleriki günlerde programımız netleştikçe, ülkemizin de içinde bulunduğu salgını da göz önüne alarak pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştireceğimiz il binamızın açılış programını basın mensupları ve İzmirliler ile paylaşacağız" diye konuştu.

Etiketler
Muharrem İnce - Memleket Hareketi İzmir Memleket Partisi Muharrem İnce