Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Biden'a çıtını bile çıkaramadı

Bahçeli, grup toplantısında, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Biden seçildikten kısa bir süre sonra alelacele tebrik mesajı paylaşmıştı. Aynı aceleyi Biden'ın sözde soykırım açıklamasına karşı göstermedi. Henüz çıtını bile çıkaramadı" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olayları için 'soykırım' ifadesine yönelik yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

Bahçeli, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Biden seçildikten kısa bir süre sonra alelacele tebrik mesajı paylaşmıştı. Aynı aceleyi Biden'ın sözde soykırım açıklamasına karşı göstermedi. Henüz çıtını bile çıkaramadı" dedi.

Bahçeli, sözlerine şöyle devam etti:

Dahası HDP'ye tek bir laf etmedi, edemedi. Aynı şey İP'in Başkanı için de geçerlidir. O da Biden'a şablon sözlerle suya sabuna dokunmayan ifadelerle tepki gösterdi. Özellikle Kılıçdaroğlu'na soruyorum, seni korkutan nedir? Seni sindiren nedir? Seni sessizliğe gömen hangi açıklarındır? Bu CHP'yi ne hallere düşürdün, kendini nasıl pazarladın. HDP ile ittifak kuranlar bizim gözümüde tarihin yanlışı içindedir. HDP'ye tepki gösteremeyen CHP'si İP'i ve diğerleri Ermeni çetelerinin izindedir.

Türk milleti bu zillete katlanamaz. Batsın sizin ittifakınız! Bu kadar mı düşmansınız Türkiye'ye? Suyun derin olup olmadığını iki ayağımızla test etmemize gerek yoktur. Aziz milletim oyunu görün, yarın geç olmadan zillete hak ettiği dersi verin, vurun tokatı gitsin bunların alayı.

Etiketler
1915 Ermeni Tehciri Kemal Kılıçdaroğlu