Aykut Erdoğdu'dan Erdoğan'a sert sözler: Sen kimsin ya? Ne sanıyorsun kendini?

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, KRT TV'de AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklendi.

GERÇEK GÜNDEM - CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman siyaset programında AKP Genel Başkanı ve Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi.

Aykut Erdoğdu, KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman siyaset programında gazeteciler Uğur Dündar, İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş ve Elfin Tataroğlu'nun sorularını yanıtladı.

"Çıkıyor böyle... Tayyip Erdoğan'ın tavrına bakın. 'Verdik ayarı' havasında. Bir dakika kardeşim sen kimsin ya? Sen kimsin yani? Ne sanıyorsun kendini?" diyerek Erdoğan'a yüklenen CHP'li Aykut Erdoğdu'nun açıklamaları şöyle:

"Sen çok cesursun da biz çok mu korkağız? Bizim böyle bu ülkeyi düşünerek, aklı başında, teknik bakan, meseleleri okumaya çalışan, ekonomisini düşünen... Bizi böyle korkak insanlar falan mı sanıyorsun?

Şu seçime kadar dişimizi sıkıyoruz. Kaybedersek yine dişimizi sıkacağız. Ama kazanırsak var ya! Kazanırsak tıpış tıpış getirip anahtarı vereceksin. Biz de anahtarı aldıktan sonra bakacağız evrakına belgene. Suç şüphemiz var. Seni olduğu gibi yargının önüne bırakacağız. Yargıyada diyeceğiz "Biz karışmıyoruz, vicdanınla hukukla yargıla" TRT'de yayınlayacağız dememin sebebi de bu.

Bunlar FETÖ'nün davasını TRT'de yargılayabiliyorlar mı? Açsana ya! Darbe olmuş, TRT'den bir göreyim. Bir FETÖ'cü ne diyor mesala? Bir işadamını diyorlar ki, "Sen FETÖ'ye yardım etmişsin" , "Valla Tayyip (Recep Tayyip Erdoğan) Bey söyledi."

Aç TRT'den bu FETÖ ne yapmış? Beraber görelim değil mi? Mesala bu askerler kimle konuşmuşlar? Darbenin bir sivil ayağı var mı, kime gitmişler? Duyduklarımı söylemiyorum, belgedekileri söylüyorum. Bunlar duyduklarım onun için isim vermiyorum.

Ben şunu yapacağım; TRT bize bağlı olacak ya! TRT'ye diyeceğim "TRT Yargı Kanalı" tamam. Bunun altına da uluslararası dillerle yazdıracağız "Bizim başımıza geldi" .

AYKUT ERDOĞDU'NUN ERDOĞAN'A YÜKLENDİĞİ AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

Etiketler
Aykut Erdoğdu KRT TV Milletvekili