Devlet Bahçeli: Bildirinin görülmeyen imzası Kılıçdaroğlu'na aittir

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nu "4 Nisan bildirisinin görünmeyen imzası Kılıçdaroğlu’na aittir" diyerek suçladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Emekli amirallerin yayınladığı bildiriyi sert sözlerle eleştiren Bahçeli, CHP'ye yönelik tepkide bulundu.

Emekli amirallerin bildirisi için "Bal gibi darbe çağrısıdır" diyen MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP liderini de "4 Nisan bildirisinin görünmeyen imzası Kılıçdaroğlu’na aittir" diyerek suçladı.

Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde:

CHP geçmişiyle müsemma tavrını yine sürdürmüştür. Darbeler tarihi bir bakıma CHP tarihidir. Darbelerle yüzleşmek CHP ile yüzleşmektir. Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz'a tiyatro demiş FETÖ'ye zeytin dalı uzatmıştır. Bu yandan çarklı 15 Temmuz gecesi korkakça tankların arasından sıyrılıp Bakırköy Belediye Başkanı'nın evinde soluğu almıştır.

Kılıçdaroğlu yine şaşırtmamıştır. 4 Nisan bildirisinin neresi sahte gündemdir? Sahte olan sen misin, yoksa gündem midir? Soğan, patates, patlıcan kadar milli iradenin onuru yok mudur?

Kılıçdaroğlu'nun iskelesi hasarlıdır, rotası savruktur, dümeni kırıktır, pusulası bozuktur, zihniyeti batıktır. CHP yönetimi bir kez daha demokrasiyle ters düşmüştür. Çapulcularla birleşmiştir. 4 Nisan'ın görülmeyen imzası Kılıçdaroğlu'na aittir.

Etiketler
Devlet Bahçeli