AKP kongresinde gündeme damga vuracak fotoğraf: Koronavirüs böyle unutuldu

Erdoğan'ı AKP kongresinin yapıldığı salonunda bekleyen kalabalığın maske ve sosyal mesafeyi unuttuğu görüldü.

AKP kongresinde gündeme damga vuracak fotoğraf: Koronavirüs böyle unutuldu

Adalet ve Kalkınma Partisinin (AKP) Aralık 2019'da başlattığı ancak pandemi nedeniyle bir yıldan uzun süren olağan kongre süreci bugün Ankara'daki büyük kongre ile sona eriyor.

"Türkiye için güven ve istikrar" sloganıyla düzenlenen AKP'nin 7'nci Olağan Kongresi'nin, pandemi dönemi ve uygulanan tedbirlere rağmen en kalabalık kongre olması bekleniyor.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongre salonuna giremeyen vatandaşlara seslendi. Erdoğan'ı bekleyen kalabalığın maske ve sosyal mesafeyi unuttuğu görüldü. Vatandaşlara sert bir şekilde işleyen kısıtlamalar AKP'liler için geçerli olmadı.

Erdoğan'ın kalabalığa "Saygıdeğer kardeşlerim, sizleri böyle anlamlı bir buluşmada özellikle de kar yağışının tüm mikropları temizli bir anlamlı buluşmada en kalbi duygularla selamlıyorum." ifadeleriyle seslenmesi dikkat çekti.

Kongre dolayısıyla partililer, sabahın erken saatlerinden itibaren salonun önünde toplandı. Salon çevresi, bariyerlerle araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

Kongreye katılacaklar için güvenlik noktaları oluşturuldu. Partililer, güvenlik noktalarında detaylı üst aramasından geçirildikten sonra alana alınmaya başlandı.

Salona giremeyen partililer için dev ekranlar kuruldu.

Etiketler
Kongre