CHP'den Fahrettin Koca'ya 'ücretsiz aşı' yanıtı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Fahrettin Koca'nın Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirdiği aşı belgeleri hakkında açıklamasına yanıt verdi.

CHP'den Fahrettin Koca'ya 'ücretsiz aşı' yanıtı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Fahrettin Koca'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirdiği aşı belgeleri hakkında açıklamasına yanıt verdi.

Faik Öztrak, "Sayın Sağlık Bakanı Çin'den gelen 1 milyon doz aşının ücrettiği olduğunu gösteren beyannemeyi kabul eden bakan kim onu bir söylesin. " ifadelerini kullandı.

Faik Öztrak'ın açıklaması şöyle oldu:

Bu arada Sağlık Bakanı'nın dün yaptığı açıklamaları da yadırgadık. Dünkü açıklamalardan özellikle aşıyla ilgili açıklamalardan ne biz ne milletimiz bir şey anlamadık.

Damat galiba at izi it izine karıştı derken haklıymış. Saray kabinesinde davul kimin elinde tokmak kimin belinde artık belli değil. Devlet krizi işte tam da budur.

Sayın Sağlık Bakanı Çin'den gelen 1 milyon doz aşının ücrettiği olduğunu gösteren beyannemeyi kabul eden bakan kim onu bir söylesin. Beyanneme burada. Bu aşılara aşı başına 12 dolar ödedim diyen, fatura kesen Devlet Malzeme Ofisi'nden sorumlu bakan kim? Hazine ve Maliye Bakanı.

Sorulara cevap vermesi gereken bu bakan. Size bu açıklamaları kim yaptırdı sayın sağlık bakanı. Anlaşılan sizi sarayda kabinede yemek isteyenler var.

Etiketler
Fahrettin Koca Faik Öztrak