Yarkadaş, TV 100'de AKP'lilerin Gara mesajlarını gösterip sordu: Nerede PKK?

Gazeteci Barış Yarkadaş, Aktrollerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gara'da şehit olan vatandaşlarımız ardından yayınladığı başsağlığı mesajı sonrası başlattığı karalama kampanyasına TV 100 ekranlarından yanıt verdi.

GERÇEK GÜNDEM - Gazeteci Barış Yarkadaş, TV 100'de Ahu Özyurt'un sunduğu Sağlı Sollu programında Gara'da şehit olan 13 Türk vatandaşının ardından AKP'lilerin mesajlarından 'Terör örgütü PKK' ifadesini kullanmamasını hatırlattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gara şehitleri için sosyal medya hesabından yaptığı başsağlığı mesajı sonrası AKP'nin trol ordusunun başlattığı 'Terör örgütü PKK demedi' kampanyasına Gazeteci Yarkadaş'tan yanıt geldi.

Yarkadaş, TV 100 canlı yayınında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un Gara şehitleriyle ilgili tweetlerinin ekran görüntülerini göstererek "Nerede PKK?' diye sordu.

Gazeteci Barış Yarkadaş'ın Gara şehitleriyle ilgili çok konuşulacak açıklamaları şöyle:

"AKP iktidarı işin çok kolayını bulmuş! Ne zaman bir başarısızlığa uğrasa hemen muhalefeti suçluyor. Muhalefetle bir tartışma yaratıyor. İşin gerçek boyutunun tartışılmasının önüne geçiyor.

O gece şehit haberi gece 02:00 gibi geldi. Bir televizyon kanalı (NTV) son dakika olarak verdi. Ve şöyle denildi; "PKK 13 vatandaşımızı katletti Gara'da."

Ben de gece haberleri izlerken dedim; 'Gara dağlık bir bölge. Ne işi var bizim vatandaşlarımızın? Acaba minibüsle, otobüsle, kamyonla Irak'a mı gitmeye çalışıyorlardı? O arada PKK mı kaçırdı? Terör örgütü bir yere mi götürdü? Başka birşey mi oldu?' Doğrusu çok anlayamadım.

HULUSİ AKAR 'TOPLUMSAL İNFİAL OLUŞMASIN' DİYE GİZLEDİ

Çünkü Hulusi Akar yaptığı açıklamada orada katledilen yurttaşlarımızın asker ve polis olduğunu sakladı. Toplumsal infial oluşmasın diye. Bu gerçek sabah ortaya çıktı. Orada askerlerimiz, polislerimiz kaçırılan yurttaşlarımız o mağada katledilmişlerdi.

Biz daha bunun acısını yaşayamadan, birdenbire AKP'nin trolleri gece hücuma geçtiler; "Vay efendim CHP açıklama yaptı. Terör örgütü PKK'ya, PKK demedi!" Bu trol kafası."

Yarkadaş daha sonrası konuşmasına devam ederek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un Gara şehitleriyle ilgili tweetlerinin ekran görüntülerini göstererek "Nerede PKK?' diye sordu.

İŞTE YARKADAŞ'IN TV 100 CANLI YAYININDA GÖSTERDİĞİ AKP'LİLERİN PKK DEMEDİĞİ O TWEETLER:

Yarkadaş, TV 100'de AKP'lilerin Gara mesajlarını gösterip sordu: Nerede PKK? - Resim : 1

Yarkadaş, TV 100'de AKP'lilerin Gara mesajlarını gösterip sordu: Nerede PKK? - Resim : 2

Yarkadaş, TV 100'de AKP'lilerin Gara mesajlarını gösterip sordu: Nerede PKK? - Resim : 3

Yarkadaş, TV 100'de AKP'lilerin Gara mesajlarını gösterip sordu: Nerede PKK? - Resim : 4

Etiketler
Gara 13 şehit Barış Yarkadaş Ordu Kemal Kılıçdaroğlu