Erdoğan'ın o sözlerine İYİ Parti'den bomba yanıt

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Diyorlar ki ‘dükkanlar kapanıyor, şirketler kapanıyor'. İşte açıklıyorum rakamı, kapanan falan yok" ifadesine İYİ Partiden yanıt geldi.

Erdoğan, koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle ekonomik olarak zorlanan ve dükkanlarını kapatmak zorunda kalan esnaflar için “Bazı dostlar, bugün de geldi yanıma, diyorlar ki ‘dükkanlar kapanıyor, şirketler kapanıyor'.

İşte açıklıyorum rakamı, kapanan falan yok. Ki bunlar öyle sıradan şirketler falan da değil. Bunlar güçlü şirketler, ihracat yapıyorlar. Her şey ortada” ifadesini kullanmıştı.

İYİ Partiden Erdoğan'ın bu sözlerine videolu bir yanıt geldi. İYİ Parti'nin resmi sosyal medya hesabından paylaşılan videoda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in il ziyaretlerinde esnafla konuşmaları yer aldı.

Paylaşımda “Taklacı saray danışmanlarını değil, gerçek dostlarını, ısmarlama rakamları değil, milletin sesini dinlemesini tavsiye ediyoruz. Buyurun, her şey ortada… Ama birileri kendini kandırdığı gibi vatandaşı da kandırabileceğini düşünüyor” diye yazıldı.

Erdoğan'ın o sözlerine İYİ Parti'den bomba yanıt - Resim : 1

Etiketler
İYİ Parti