Selçuk Özdağ'dan Metin Özkan'a 'taciz' yanıtı: 'Bunlar çok ayıplı işler'

Kendisi hakkında taciz iddialarında bulunan Metin Özkan'ın aramalarına çıkmayarak mesaj yazdığını ifade eden Selçuk Özdağ hukuki süreci başlatacağını ifade etti.

Selçuk Özdağ'dan Metin Özkan'a 'taciz' yanıtı: 'Bunlar çok ayıplı işler'

GERÇEK GÜNDEM - Geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, MHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Metin Özkan'ın TV 100’de Ahu Özyurt'un sunduğu Sağlı Sollu programında ve Bengü Türk kanalında yer aldığı programda gündeme getirdiği Muğla’da üniversitede öğrencilerine cinsel saldırılarda bulunduğuna dair iddialarına yanıt verdi.

İddialar hakkında hukuki süreç başlatacağını ifade eden Özdağ, "Şimdi bakın Metin Bey. Daha sonra da Selçuk Özdağ'ın gerçek yüzü demeniz doğru değil. Benim hakkımda açılmış bir tek adli dava yok. Benim hakkımda bu iddialarınızla ilgili bir tek mahkeme yok. Bir tek karar yok varsa çıkartın. Bunları açıklayın. Bunlar çok ayıplı işler. Zaman aşımı da yok." ifadelerini kullandı.

TV 100'de canlı yayına bağlanan Selçuk Özdağ hakkındaki iddialara şu ifadelerle yanıt verdi:

Metin Bey'in dün akşam Bengü Türk kanalında yapmış olduğu iddiaları daha sonra öğrendim. Ben bugün Metin Beyi aradım. Telefonuma çıkmadı mesaj yazdım kendisine. Bana diyordunuz ki orada istediğiniz saatte buyurun bağlanın.

Bağlanamadım. Onun için aradım sizi cevap vermediniz. Mesaj yazdınız. Bir açıklama yapacağımı söyledim. Evet gönderiyoruz.

Biraz sonra tweetlerimi atıyorum zaten. Ayrıca avukatlarımla yarın çalışarak açıklama yaptığınız televizyon kanalıyla açıklamamızı noter kanalıyla göndereceğiz. Daha sonra hukuki haklarımızı başlatacağız.

Şimdi bakın Metin Bey. Daha sonra da Selçuk Özdağ'ın gerçek yüzü demeniz doğru değil. Benim hakkımda açılmış bir tek adli dava yok. Benim hakkımda bu iddialarınızla ilgili bir tek mahkeme yok. Bir tek karar yok varsa çıkartın. Bunları açıklayın. Bunlar çok ayıplı işler. Zaman aşımı da yok.

Kesinlikle iddialarınızla ilgili bir şey yok. Ankara'daki evime milletvekili olmadan önceki 87 yılından itibaren Ankara'daki evime daha sonra Manisa'daki evime daha sonra Muğla'daki evime milletvekili olduktan sonra Ankara'daki evime hiçbir polis polis baskını olmamıştır. Hiçbir arama yapılmamıştır.

Üniversiteden 3 defa atıldım. Atılma sebeplerim 28 Şubat döneminde.

Selçuk Özdağ'ın TV 100 canlı yayınında yaptığı açıklamaların tam hali şöyle:

1. BÖLÜM

2. BÖLÜM

Etiketler
Selçuk Özdağ Taciz Taciz iddiaları