Akşener'den dikkat çeken sözler: Sayın Soylu bizim kulübe hoş geldi

Meral Akşener, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesine sosyal medyadan hakaret edilmesiyle ilgili olarak "Sayın Soylu bizim kulübe hoş geldi" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerine Ankara’da devam ediyor. Kahramankazan ve Kızılcahamam İlçelerini ziyaret eden Akşener’in, ilk durağı Kahramankazan oldu.

Akşener, ziyaret sırasında gazetecilere gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Sosyal medya üzerinden Süleyman Soylu’nun annesine yapılan hakaret konusundaki düşüncelerinin sorulması üzerine Akşener, “Sayın Soylu bizim kulübe hoşgeldi” dedi ve şu açıklamayı yaptı:

“Şöyle bir kulüp var Türkiye’de hepimizin içinde yer aldığı, benim uzunca bir zamandır yer aldığım. Anamıza bizim sinkaflı sövüldü, benim şahsıma çok çirkinlikler yapıldı.

Dolayısıyla bu sosyal medyada veya diğer alanlarda aleni, her türlü çirkinlik sövgü oyduğunda kös dinlerdi. Şimdi Sayın Soylu, istemezdim aynı şeyleri yaşamasını neticede bir İçişşleri Bakanı Benim devlet anlayışımda böyle bir durum olamaz. İçişleri Bakanı sosyal medyadan da şikayet edemez, sonuçta ana çok saygı duyuyorum.

Ama bizim kulübe hoşgelmiş. Sayın Aldülhamit Gül’ün söyledikleri üzerinden yorum yaparsak bir taraf reformcu demek ki, bir taraf reform konusunda alerji duyuyor. Biz de onu izleyeceğiz.”

Etiketler
Meral Akşener Hakaret Süleyman Soylu