Ülkü Ocakları Erdoğan'ı devirme planı mı yapıyor? Saray İttifakı'nı sarsacak video!

Selçuk Özdağ’a saldıran ülkü ocakları yöneticisi Abdurrahman Gülseren'in "Erdoğan günümüzün 3. Abdülhamid’i 2. Abdülhamid’i biz indirdik üçüncüsünü de biz indireceğiz inşallah" sözlerini sarf ettiği video ortaya çıktı.

Medyanotu. com 'da yer alan habere göre, Terakki Mecmua Sohbetleri İttihat Terakki ve Milliyetçilik başlığıyla YouTube’da arkadaşıyla yaklaşık 45 dakika uzunluğunda bir video çeken Abdurrahman Gülseren, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili şu sözleri sarf ediyor:

“Erdoğan günümüzün 3. Abdülhamid’i 2. Abdülhamid’i biz indirdik üçüncüsünü de biz indireceğiz inşallah. Erdoğan kendine Abdülhamid’i rehber alan bir adam. Biz de Erdoğan’a karşı ittihatçıları rehber alan bir adamız.”

Silahlı saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Halk TV'de katıldığı programda saldırıda tutuklanan Gülseren'in videosunu gündeme getirerek Erdoğan'ın tehdit edildiğini ifade etmişti.

Neden Abdülhamit örneğini verdi?

AKP üyeleri için İkinci Abdülhamit çok önemli bir figür. TRT'deki diziyle bunu öne çıkardılar.

Trol ve bazı AKP'liler yıllardır, Erdoğan'ı Abdülhamit'e benzetip, "Reis'i (Erdoğan) Abdülhamit gibi yedirmeyeceğiz" diyorlar.

Ülkücü Abdurrahman Gülseren gözaltında

Erdoğan'ı Abdülhamit'e benzetip, indireceğiz diyen ve son olarak Selçuk Özdağ’a saldıran kalabalık gruptan yer alan Abdurrahman Gülseren, şu an gözaltında bulunuyor.

Etiketler
İttifak Saray Selçuk Özdağ Ülkü Ocakları