Bulunmadığı görevden Erdoğan'ın imzasıyla alındı

Denizli’de 6 yıl boyunca Çevre Şehircilik İl Müdürü Olarak görev yapan ve 2020 Mayıs ayında görevden alınan Fikret Büyüksoy 3 Aralık 2020 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan karar ile yapmadığı görevden tekrar alındı.

Bulunmadığı görevden Erdoğan'ın imzasıyla alındı

Denizli'de bir garip görevden alma olayının şaşkınlığı yaşanıyor. İlde 6 yıl boyunca Çevre Şehircilik İl Müdürü olarak görev yapan Fikret Büyüksoy 2020 Mayıs ayında merkeze çekildi.

Denizli’deki görevinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı’na mühendis olarak atanan Büyüksoy kararın ardından yaptığı Facebook paylaşımları ile gündem olmuştu.

Kararın eline ulaşmasının ardından Facebook ismini, ‘Kar Fırtınası Tipi’ olarak değiştiren eski il müdürü "Bazen Allah’a havale etmek lazım" paylaşımı ve "Barış, kazandığını sananların ne kadar kazandığını hesapladığı, gardını indirdiği süredir” paylaşımı ile de dikkat çekmişti.

TEKRAR GÖREVDEN ALINDI

Gazete Duvar'dan Ayhan Çimendağ'ın haberine göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın personel listesinde çevre mühendisi olarak 'müşavir' görevinde olduğu öğrenilen Fikret Büyüksoy dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yayınlanan Resmi Gazete kararları ile ‘Denizli Çevre Şehircilik İl Müdürü’ görevinden alındı.

2020 Mayıs ayından bu yana 2 kez daha el değiştiren koltukla ilgili 3 önceki müdürün görevden alma kararını yayımlayan Resmi Gazete Denizli'de şaşkınlık ile karşılandı.

İL MÜDÜRÜ GÜLSEVER OLMUŞTU

Çünkü Mayıs ayında görevden alınarak merkezi görevlendirme yapılan Büyüksoy’un ardından İl Müdürlüğü’nü geçici olarak Enes Serter yapmış ve Eylül ayında yapılan atama ile Denizli Çevre Şehircilik İl Müdürü olarak Ahmet Faik Gülsever göreve başlamıştı. Yani görevde halen bir müdür var, görevden alındığı ilan edilen isim ise müdür değil...

Etiketler
Resmi Gazete Denizli