Sevilay Yılman: Erdoğan'a inandım ama olmadı...

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, Erdoğan'ın reform açıklamalarını köşesine taşıdı.

Sevilay Yılman: Erdoğan'a inandım ama olmadı...

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, Erdoğan'ın reform açıklamalarını köşesine taşıdı.

Yılman, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk reform açıklamalarına destek verdiğini hatırlatarak, “Son birkaç gündür yapılan konuşmalar, tartışmalar benim anladığım ya da beklediğim reformun şimdilik hayal olduğunu ve uzunca bir zaman da hayal olarak kalacağını gösterdi.” görüşünü savundu.

"Ben ülkesini seven ve hiçbir partiye gönül bağı olmayan, memleket meselelerini de tarafsızca yorumlamaya gayret eden ve önünde arkasında hiçbir sıfat taşımayan bir demokratım. Kim ki ülkemin refahı, mutluluğu, huzuru ve demokrasisi adına iyi bir şeyler yapma gayretiyle adım atacağını söylüyor... Ama, fakat, şu, bu demeden inanırım ve elimden geldiğince de omuz veririm. Çünkü bu gemi batarsa hep beraber batacağız." düşüncesini dile getiren Yılman, şunları kaydetti:

"Özetle... Ben gerçekten de inandım Erdoğan’ın yepyeni bir açılım için düğmeye bastığına ve devam da ettireceğine. Ama olmadı. Neden olmadı, neden başlamadan bitti? Neler oluyor perde arkasında bilmiyorum. Şahsen bilmek de istemiyorum çünkü her ne olduysa memleket hayrına olmadı." ifadesini kullandı.

Etiketler
Habertürk Sevilay Yılman